İllaki birilerinin ölmesi mi gerekiyor?

İllaki birilerinin ölmesi mi gerekiyor?

Bandırma-Erdek Karayolu'nun bazı bölümleri acil olarak bariyer bekliyor.

Bandırma-Erdek Karayolu'nun bazı bölümleri acil olarak bariyer bekliyor.

Bandırma-Erdek Karayolunun bazı noktalarında yaşanan kazalar mal ve can kayıpları nedeni ile hem ailelerin tarifsiz acılara gark olması, hemze kaza dolayısı ile araçlarda meydana gelen milyonluk hasarlar nedeni ile milli servet heba oluyor.

Kazalarda yaşanan traji ve zamana dayalı nekaat süreçleri. 

Tüm bu olumsuzlukları ortadan kaldıracak kritik bölgelere monte edilecek galvaniz refüjler, korku, acı ve maddi kayıpları ortadan kaldırması mümkün, Buradan Karayolları 14. Bölge Bandırma şefliğini göreve davet ediyoruz. 

Geçtiğimiz günlerde ayni dramların yaşandığı 7 bahçe zeytin yağı işletmesi virajında ihtiyaç duyulan refüjleri yapmak sureti ile buradaki kara noktayı, yeşile döndürdünüz, şimdi sıra Mamun bahçeleri ve Bandırma yönünden Bağfaş cam yönüne uzanan zik-zak' ın 2 yönüne de çelik refüj ile güvenlik önleminin alınmasını sağlamanız.

13-04-2024 te Emirhan Keskin (21), 

08-07 2013 te Osman Menderes (26)

20-07-2021 de Servet Çolpan (50) sadece hatırımızda kalan arkadaşlarımız Mamun bahçelerinde geçirdikleri kazalarda hayatlarını kaybettiler.

Bugün saat 19.00 dolaylarında Erdek yönünden Bandırma yönüne seyretmekte olan 11 DU 740 plaka sayılı özel otomobil Bağfaş camii'ni geçtikten sonra dolgu yol, zik-zak'ta şlap tepesi yönüne uçtu. 

Yaklaşık 10 mt. lik yara düşen özel otomobil, büyük bir şans eseri taşa takılarak 2. yara düşmekten şans eseri kurtuldu. Araçta bulunanlar olay yerine ulaşan 112 ekipleri ile Bandırma Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edilirken, durumlarının hayati tehlike arz etmediğinin açıklanması yüreklere su serpti.



Anahtar Kelimeler: İllaki birilerinin ölmesi gerekiyor?
  • Perşembe 32.3 ° / 17.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 29.7 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 29.7 ° / 15.7 ° Güneşli