İNOVASYON DERNEĞİ KURULDU

İNOVASYON DERNEĞİ KURULDU

250 Dolayında sivil toplum kuruluşu olan Bandırma’da eksikliği gözlenen İNOVASYON Derneği kuruldu.

250 Dolayında sivil toplum kuruluşu olan Bandırma’da eksikliği gözlenen İNOVASYON Derneği kuruldu.

Gelecek kuşaklara dair yapısal bir değişimin şifrelerini oluşturacak teknolojik çalışmalar için bir araya gelen Güney Marmara Teknoloji ve İnovasyon Derneği kurucuları Teknolojinin sunduğu imkânları geniş kitlelere ulaştırmak, yenilikçi fikirleri desteklemek, teknoloji daha belirgin hatlara taşımak için Bandırma Füze Kulübü Kurucularından  ⁠Atilla Yedikardaşlar, Elektrik- Elektronik Mühendisi Cem Aslan, Y. Ziraat Mühendisi Burak Uğur, Ziraat Mühendisi Tayfun Kurtman, Mimar Sabri Külcü, Petrol Mühendisi Av. Mehmet Çelik, SMM Mehmet Doğan, SMM ⁠Simge Çavuşoğlu’dan oluşan sekiz kişilik ekip kuruluş çalışmalarını tamamladıkları Güney Marmara Teknoloji ve İnovasyon Derneği’nin Bandırma’daki hedef ve amaçlarını paylaşmak üzere bugün bir dizi ziyaretlerde bulunuldu.

Öncelikle Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal’ı ziyaret eden Güney Marmara Teknoloji ve İnovasyon Derneği daha sonra Belediye’ye geçerek Başkan Dursun Mirza ile fikir paylaşımında bulundular.

Güney Marmara Teknoloji ve İnovasyon Derneği için üyelik kabul kriterleri:

1. Üye olmak isteyen kişilerin teknoloji, inovasyon, mühendislik, yazılım, hukuk, mimarlık, işletme, eğitim gibi alanlarda uzmanlık sahibi olmaları gerekir.

2. Ulusal veya uluslararası projelerde yer almış, başarılı projeler yürütmüş kişiler

özellikle tercih nedenidir.

3. Üyelerin yenilikçi düşünme kabiliyetine sahip olması, problem çözme becerileri geliştirmiş olmaları ve teknolojiye ilgi duymaları gerekir.

4. Liderlik özellikleri olan, proje yönetimi deneyimi olan bireyler derneğin hedeflerine ulaşmasında üye olarak katkıda bulunabilmelidir.

5. Derneğin amaç ve misyonuna bağlı, aktif olarak katkıda bulunma isteği taşıyan kişiler üye olarak kabul edilir.

6. Kabulü değerlendirilen üyeler öncelikle öğrenmeye açık, kendini geliştirme isteği olan bireyler olmalıdırlar.

7. Farklı meslek gruplarından (örneğin mühendis, avukat, iş insanı, akademisyen gibi) kişiler derneğe katkı sağlayabilir. Üyelerin derneğe kendi alanlarında yeni fikirler ve projeler getirme potansiyeline sahip olmaları önemle beklenir.

8. Üyelerin, dernek içinde ele alınan projelere dair gizlilik anlaşması yapmaya hazır olmaları ve güvenilir olmaları zorunludur.

9. Üye adaylarının, mevcut üyelerden veya ilgili sektörden tanınan kişilerden referans mektupları sunmaları istenebilir.

10. Çocuklar ve gençlerin eğitimine, topluma katkıda bulunmaya önem veren bireyler öncelikli tercih edilir.



Adnan Evin
1.11.2024 15:09:14
Çok heyecan verici bir adım. Herkesin sosyal medyada ne kadar vatansever olduğunu hatırlattığı bu günlerde memleket için bir şeyler yapılabileceğini bize hatırlattı. Hayırlı olsun

Anahtar Kelimeler: İNOVASYON DERNEĞİ KURULDU
  • Perşembe 19.4 ° / 7.8 ° false
  • Cuma 19.9 ° / 9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 9.8 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı