Tarih: 12.09.2024 14:33

İZGE İLK GENEL KURULUNU YAPTI.

Facebook Twitter Linked-in

Özel bireylerin rehabilitasyonu, eğitimi ve topluma kazandırılması amacıyla bir araya gelen ailelerin kurdukları İZGE ENGELLİLER DERNEĞİ 11 Eylül 2024 tarihinde saat 18:00’da Eski Belediye Salonu’nda ilk olağan genel kurul toplantısını başarıyla gerçekleştirerek, yeni yol haritasını belirledi.

Toplantıda, Divan Heyeti Başkanlığında Can Emre
Divan Üyeliğinde Arda Ertan ve Divan Katip Üyeliğinde Deniz Uygun yer almış olup, derneğin kuruluş amacı ve felsefesi doğrultusunda yapacağı ve hayata geçireceği projelerin yanında misyonu ve hedefleri de bu genel kurulda ortaya konmuştur.

Tek listenin yer aldığı ve genel kurul üyelerinin oyları ile seçildiği İzge Engelliler Derneği yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşmuştur.

YÖNETİM KURULU:
Nail Yurdusev ( Başkan)
Emine Ülkü Arslankurt
Fehim Kayalı
Elif Varol
Ferda Karakaş

DENETLEME KURULU:
Elif Kara
Gülsemin Çalık
Zeynep Yılmaz

İzge Engelliler Derneği Başkanlığına seçilen Nail Yurdusev genel kurul üyelerine teşekkür ederek şunları söyledi. “Özel bireylerin değerli aileleri ile bir araya gelerek kurduğumuz derneğimiz, ailelerin fedakarlıkları ve özverili çalışmaları ile kuruluş amacı ve bilinci ile bu günlere gelmiş olup, misyonumuz doğrultusunda çalışarak, şehrimizde görünür olacak, özel bireylere ve ailelerine el uzatarak onların eğitimi, rehabilitasyonu ve topluma kazandırılıp sosyal hayatın içinde yer almaları için çalışarak, şehrimize bu konuda değer katmaya devam edeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —