Tarih: 28.04.2013 21:25

Kamer Genç: "Atatürk Olmasaydı Sen O Bakanlık Koltuğunda Oturamazdın"

Facebook Twitter Linked-in




CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin`e yönelik sözleriyle ilgili olarak, "Atatürk olmasaydı sen o bakanlık koltuğunda oturamazdın. Cumhuriyet ilan edilmeseydi Osmanlı Devleti`nde olduğu gibi yönetim olurdu. Bir erkek arkasında 4 kadın olurdu. Ben kendisine bunu tarif etmek istedim" dedi.

Bandırma da düzenlenen Milli Merkez Anayasa Forumu`nda konuşan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, konuşmasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin`e yönelik sözlerine değindi. Bakan Şahin`in 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle belge hazırladığını, ön sözünde Çanakkale Zaferi`nin çok kıymetli komutanlar tarafından kazanıldığının yazıldığını belirten Genç, "Başbakan (Tayyip) da orada konuşma yaptı. Ama o öyle demedi, zaferi İranlılar, Araplar, Süryaniler kazandı. ``dedi.

``Cümlelerinde Türk demedi. O günden beri Fatma Şahin`i Meclis`te bekliyorum, Meclis`e gelmiyor. Kıymetli komutanlar diyor, zaferi kazanan Atatürk`tür. Atatürk olmasaydı sen o bakanlık koltuğunda oturamazdın. Cumhuriyet ilan edilmeseydi Osmanlı Devleti`nde olduğu gibi yönetim olurdu. Bir erkek arkasında 4 kadın olurdu. Ben kendisine bunu tarif etmek istedim" diye konuştu.

Bandırma Ticaret Odası Konferans Salonu`nda düzenlenen panele konuşmacı olarak Kamer Genç`in yanı sıra Prof. Dr. Zekeriya Beyaz katıldı.










Orjinal Habere Git
— HABER SONU —