Kanlı hesaplaşma

Kanlı hesaplaşma

Havran`daki çifte cinayette baba oğul cadde ortasında kurşunlandı.






Havran Milli Kuvetler Caddesinde meydana gelen cinayette Ali Faik Aydoğan aralarında husumet bulunduğu gerekçesi ile Faruk Köylüce(59) ile oğlu Mesut Köylüce(26) silahla vurarak öldürdü.

Milli Kuvvetler caddesindeki silahla adam öldürme olayında Katil Ali Faik Aydoğan önce Mesut Köylüce`yi vurdu. Baba Faruk Köylüce kendisini korumak amacıyla çevrede bulunan bir esnaf dükkanına sığındı.

Baba Faruk Köylüce`nin can pazarı kaçmakla kurtulmadı ve Katil Ali Faik Aydoğan iş yerine girerek bu kez silahını Faruk köylüceye yöneltti.

Bakkal dükkanına sığınarak hayatını kurtarmak isteyen Faruk Köylüce isabet eden kurşun nedeniyle olay yerinde hayatını kaybederken, Yaralı olarak Edremit devlet hasyanesine kaldırılan Mesut Köylüce tüm müdahalelere rağmen yaşama döndürülemedi.

Olaydan sonra cinayet mahalinde incelemede bulunan Havran Kaymakamı Mustafa Eldivan ile Cumhuriyet savcısı Muammer Taha bu tip olayların  Havran`da yaşanmaması gerektiğini ifade ettiler

Havran`daki çifte cinayet ile ilgili olarak yapılan araştırmada şahısların ilçeye bağlı küçükdere köyünde ortak nakliyatçılık yaparak aldıkları Tır ile maden taşımacılığı yaptıkları, Ancak daha sonra ticari anlaşmazlık sonucu ayrılıp aralarında alacak verecek meselesi nedeni ile husumet bulunduğu öğrenildi.

İşlediği cinayet sonrası kayıplara karışan Katil Ali Faik Aydoğan kolluk kuvvetleri tarafından heryerde aranmaya başlandı.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 33.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli