Karışık’tan mal bildirimi

Karışık’tan mal bildirimi

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, mal varlığını açıkladı.

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, mal varlığını açıkladı.

Mal bildirimini belediyenin giriş kapısına asan Karışık, şeffaf belediyecilik anlayışını sürdürdüklerini belirterek, şu açıklamayı yaptı:

"Şeffaf yönetim anlayışının başkanlık makamından başlayacağı anlayışıyla güncel mal beyanımı siz kıymetli hemşehrilerim ve kamuoyuyla paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

Bu anlayışla eşim Hamiyet Karışık ve şahsıma ait mal bildirimimizi, sosyal medya hesaplarında, yerel ve ulusal basın ile paylaştık ve belediyemizin girişine astık."

Bilindiği gibi, bir televizyon programına katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mal varlığını açıklamayan başkanların belediyelerini ziyaret etmeyeceğini açıklamıştı.

Zorunlu açıklama, 

Erdek belediye Başkanı Burhan Karışık Şeffaf yönetim anlayışını içindeki açıklamasını Bandırma Manşet'te yayımlanan “Mal beyanı açıklamasında bulunmayan belediye başkanları” haberinden sonra yapma gereği duymuştur. Ayrıca yapılan açıklamayı yerel ve ulusal basın aracılığı ile kamu oyuna duyurduğunu belirtmiştir… Bize her hangi bir açıklama gelmedi!… Biz açıklamayı Başkan'ın sosyal paylaşım sayfasından aldık….



Anahtar Kelimeler: Karışık’ bildirimi
  • Salı 33.3 ° / 14.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli