Karnelerini alan öğrenciler tatile çıktı

Karnelerini alan öğrenciler tatile çıktı

Erdek'te gerçekleştirilen karne programları ile Ortaöğretimde eğitim gören 2900 öğrenci yaz tatiline çıktı. İstiklal İlkokulu ile Muzaffer Gürer Orta okulunda gerçekleşen karne dağıtımını ilçe Kaymakamı A. Atakan Atasoy dağıttı.

2023-2024 dönem ilköğretim okullarında karnelerini alan öğrenciler yaz tatiline çıktı.

Erdek’te 2023-2024 dönem ilköğretim okullarında karnelerini alan öğrenciler en uzun yaz tatillerine çıktı.

Erdek, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde hazırlanan karne dağıtım programı İstiklal İlkokulu ile Muzaffer Gürer Ortaokulunda gerçekleşti.

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy’un katıldığı karne dağıtım programı ve ilçede hizmet veren toplam 8 ilkokulda 246, Yedi Ortaokulda 238 olmak üzere 484 öğrenci karnelerini alarak bir üst sınıfa geçerken 4 lisede 128 öğrenci diplomalarını alarak ilköğretim sürecini noktalamış oldular.

Kaymakam A. Atakan Atasoy, İlkokulda okuyan kendi kızının da karne aldığı bugün karne dağıtım programı için İstiklal İlkokulu ile Muzaffer Gürer Ortaokulunu gündeme aldıklarını bu iki okulun kendileri için büyük önem arz ettiğini söyledi.

Kaymakam Atasoy, karnelerini verdikleri öğrencilerden uzun süren tatilleri sürecince bol bol kitap okumalarını istedi.

Daha sonra mezun olan ortaokul öğrencileri için okul bahçesinde hazırlanan kep törenine katılan Kaymakam Atasoy, okul bahçesinde karne alacak öğrencilerini bekleyen ailelerle sohbet etti.

Atasoy, kep töreninde takdir ve teşekkür alan öğrencilerin ödüllerini vermesi ardından kendileri için konulan sandalyelerden kalkarak yerlerine yaşlıların oturmasını istedi.

Erdek’te 8 ilkokul, 7 ortaokul ve 4 lisede toplam 2900 öğrenci bulunuyor.



  • Cuma 35.3 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 32.9 ° / 17.3 ° Güneşli
  • Pazar 34.5 ° / 15.2 ° Güneşli