Karşıyaka 90+4'de teslim 1-1

Karşıyaka 90+4

90 dakikalık maça ilave edilen zamanın 3 dakika fazla geçtiğini iddia eden Karşıyakaspor, müsabakanın penaltı golü ardından sona erdiği iddia etti.



90 dakikalık karşılaşma süresine 4 dakika  ilave edilmesine rağmen 3 dakika daha fazla oynatıldığı iddiasında bulunuldu. 

Karşıyakaspor, ilk devresi golsüz tamamlanan maçın 65. dakikasında Şakir'le 1-0 öne geçti. Karşıyaka, üstünlüğünü 90 dakikanın sonunda ilave edilen 4 dakikalık uzatmanın sonunda kaybetti. 

Maçın son düdüğü 94. dakikada Paşaçiftlik'in penaltıdan kazandığı beraberlik golünden sonra geldi. 

Karşıyaka Başkanı Osman Çakıroğlu, penaltı golüne itiraz ederek sürenin uzatıldığı iddiasında bulundu Çakıroğlu: daha çok yeni bir takım olmamıza rağmen şampiyonluk için bir araya toplanmış futbolculardan oluşan bir ekibiz. Şampiyonluğa inancımız tam. Bazı şeyler için çok erken ama 4 dakika uzatmanın 3 dakika daha uzatması mı olur?.`` diyerek tepkisini dile getirdi.

Çakıroğlu, karşılaşmanın normal süreden 3 dakika fazla oynatıldığını ve bu süre sonunda penaltı golü ile 2 puan kaybettiklerini vurgulayarak``Eğer maç gösterilen uzatma dakikalarının sonunda tamamlansa şampiyonluk şarkıları söylemeye başlayacaktık. Şimdi sevincimiz kursağımızda kaldı. Her şeye rağmen biz inandığımız yoldan sapmayacağız. Oyuncularımızı da göstermiş oldukları mücadeleden dolayı kutluyorum” dedi.