Karşıyaka'dan, Havutça'ya geçit yok

Karşıyaka

2. Kümenin ilk karşılaşmasında Karşıyakaspor 6-0 Havutça Başakspor

 

 

2. Amatör Kümede günün ilk karşılaşması için sahaya çıkan Karşıyakaspor ile Havutça Başakspor karşılaşmasında rakip kaleyi 6 kez havalandıran Karşıyaka hem lige 3 puanla başladı, hem de ilk günden Şampiyonluk göndermesi yaptı.

Geçtiğimiz sezonda iyi bir çıkış yapan Karşıyaka 2014-2015 sezonunda kadrosuna yaptığı takviyelerle ligin iddialı ekipleri arasında olduğunu gösterdi.

Karşıyaka 2 Dakikada Semih, 44. Dakikada Okan'ın golleri ile 2-0 önde kapattığı karşılaşmanın 2. Devresinde fırtına oldu esti.

Henüz lige adapte olamayan Havutça, zorlu karşısında zaman zaman rakip kaleye inse de, sonuç anlamında başarılı olamadı. Karşıyaka yorulan rakibi karşısında 2. Yarı daha rahat bir oyun sergiledi. 52. Dakikada Semih kendi adına 2, takımı adına 3. Golü kaydetti.

68. dakikada Aykut, 79 dakikada Sercan ve 85. Dakikada Erkan'dan gelen goller mavi beyazlı ekibi 6-0 lık farka götürdü.

KARŞIYAKASPOR 6-0 HAVUTÇA BAŞAKSPOR

Stat: Gönen Yılmaz Yücetürk Sentetik

Hakemler: Emre Akova *** Furkan Liman *** İlkşan Çeker ***

KARŞIYAKASPOR: Hilmi*** Rıza *** Ö. Faik**(Ekrem***) Anıl*** İlke *** Sercan**** Erkan**** Ufuk***(Arda***) Aykut**** Okan****(Şakir***) Semih****

ANTRENÖR: Mehmet KULAKSIZ

HAVUTÇASPOR: Özhan ** Cihan ** Temel **(Osman**) Erol ** İbrahim ** Erman** Osman Gökhan**(Muhammet**)  Ahmet**(Ali**) Emre** Ömercan** Alper**

ANTRENÖR: Hasan ŞENEL

GOLLER: Dk. 2 ve 52 Semih, Dk. 44 Okan, Dk. 68 Aykut, Dk. 79 Sercan, Dk. 85 Erkan (KARŞIYAKA)



  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli