Tarih: 19.10.2024 23:59

Kaymakam Engin Aksakal cenazeye katıldı.

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir, Susurluk ve Bandırma’dan Kapadokya bölgesi Nevşehir'e yolcu GEZİ-TUR yolcusu taşıyan Nurhan Hazer (55) yönetimindeki 45 HB 0560 plakalı tur otobüsü, önceki sabah saat 07.00 sıralarında Aksaray- Ankara kara yolunun 25'inci kilometresinde Acıpınar köyü yakınlarında meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybetmiş 35 kişi ise yaralanmıştı.

Kazada Balıkesir'de oturan 1'i kız 2 çocuk babası Hasan Tunalılar (65) ve eşi Pembe Tunalılar (62) ile Rukiye Aydın (51), Neriman Çabukçay (78), Leyla Altuntaş (59) ve Ünzile Karabacak (69) kazada talihsiz bir şekilde hayatlarını kaybetmişlerdi.

Kazada hayatını kaybeden tur yolcularından Tekel tütün recesi emeklisi Neriman Çabukçay (78) Bandırma Çınarlı Mahallesi,7007 sokak 66 numarada ikamet ediyordu. Adli tıp incelemesi ardından önce evine ardından ise Çınarlı yeni camiye getirilerek ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrası Bandırma Şehir mezarlığında ebedi istirahatgahına defnedildi.

Neriman Çabukçay (78)’in Çınarlı Camiindeki cenaze namazına Kaymakam Engin Aksakal’da katıldı ve kızı Rabia, oğlu Ali Çabukçay’a başsağlığı dileğinde bulundu.

Kaza otobüsünde annesi Neriman Çabukçay’ın yanında bulunan Rabia Çabukçay ve aile yakınları ile bir süre sohbet eden Kaymakam Engin Aksakal kaza ayrıntıları hakkında bildi aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —