Kent Konseyi Yürütme Kurulu aynen görevde

Kent Konseyi Yürütme Kurulu aynen görevde

Yürütme Kurulu, Dr. Ergöz’ün listesindeki Arda Aydın, Cumali Söylemez ve Ekim Devrim Yıldıran ile seçimi kaybeden Özel Aydın’ın listesinden giren Bilgen Süngü, İpek Çetinkuş ve Bahar Kızılkor’dan oluştu.

Bandırma Kent Konseyi genel kurulunda başkanlık seçimini kaybeden Özel Aydın’ın listesinden Yürütme Kurulu’na seçilen üç üyenin de seçimi kazanan Dr. Murat Ergöz ile birlikte görev yapma kararı aldıkları öğrenildi. Böylece Bandırma Belediye Meclis Üyesi Bilgen Süngü, İpek Çetinkuş ve Bahar Kızılkor da Kent Konseyi Yürütme Kurulu’nda görev yapacak.

Buna göre Yürütme Kurulu, Dr. Ergöz’ün listesindeki Arda Aydın, Cumali Söylemez ve Ekim Devrim Yıldıran ile seçimi kaybeden Özel Aydın’ın listesinden giren Bilgen Süngü, İpek Çetinkuş ve Bahar Kızılkor’dan oluştu.

Öte yandan İpek Çetinkuş, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

“Bildiğiniz gibi Kent Konseyi seçimleri oldu. İki grup halinde seçime girildi. Dr. Murat Ergöz, yeni Kent Konseyi başkanı oldu. Bu süreçte Özel Aydın’ın liderliğinde, diğer listede yürütme kurulu adayıydım ve seçimde 85 oy alarak her iki listeden farklı isimler ile seçen sivil toplum kuruluşlarının verdikleri bir liste oluştu. Bu listede bana güvenerek destekleyen 85 sivil toplum kuruluşu temsilcisinin güveni ve verdiği oyların sorumluluğu ile sizinle 2021 yılında başlayıp, hedefimize giden bu yolda yönetimi bırakmayacağımı ifade etmek isterim. Bir amacımız var ve o amaca doğru yürüyeceğiz. Bize verilen sözlerin takipçisi olacağız. Buradayım, hiçbir yere gitmiyorum. Sizlerin de bilgisi olması için sizinle paylaşmak istedim.”  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Konseyi Yürütme Kurulu aynen görevde
  • Salı 19.7 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 20.5 ° / 8.5 ° Güneşli
  • Perşembe 19.9 ° / 9.5 ° Güneşli