Tarih: 02.03.2012 16:50

Kılkışlı, toprağa verildi

Facebook Twitter Linked-in




Bandırma'nın yetiştirdiği renkli kişilerden Mustafa Kılkışlı(88), toprağa verildi.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı'nın babası Mustafa Kılkışlı'nın cenazesi, öğle namazının ardından Bandırma Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kılkışlı'nın, İlçe Müftüsü Cahit Çetin tarafından kıldırılan cenaze namazı ve cenaze törenine Balıkesir Milletvekili M. Cemal Öztaylan, Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, Bandırma'nın eski Kaymakamı, Uşak Vali Yardımcısı İsmail Gürsoy, Belediye Başkan Yardımcıları Ozan Onur ve Dursun Mirza, Kılkışlı'nın damadı, 1993-1994-1995 yıllarının spordan sorumlu Devlet Bakanı Şükrü Erdem, Bandırma'nın eski Emniyet Müdürü Ali Gedik ve Eski Rize ve Kocaeli Emniyet müdürlerinden hemşehrimiz Emniyet müfettişi Ercüment Özbeyli,Bazı kulüp başkanları kalabalık bir topluluk katıldı.

Mustafa Kılkışlı, Bandırma'da sporculuk yaşamının yanı sıra sivil toplum örgütlerinde de hizmetleri ile tanınıyordu. Bandırma'nın yanı sıra ülkemiz birçok kentinde de tanınan bir kişilik olan Kılkışlı, evli ve dört çocuk babasıydı.









Orjinal Habere Git
— HABER SONU —