Tarih: 15.01.2013 14:08

Kim demiş Bandırma`dan futbolcu yetişmez diye!...

Facebook Twitter Linked-in





Akademi liginde başarılarıyla kendilerinden bahsettiren, Çanakkale Dardanelspor`da futbol oynayan  2 Bandırmalı yetenek var.


Bunlardan biri Emre Baysal... Galatasaray altyapısında oynadıktan sonra bir ara Bandırmaspor U-19` a dönen Emre Baysal şimdi başarılı futboluyla Çanakkale Dardanel`in başarısı için ter döküyor.

Ahmet Yazar da Çanakkale`ye Bandırma`dan giden bir başka yetenek... bandırma fenerbahçe futbol okulunda Elvan Öztürk`ün öğrencisi olan Ahmet Çanakkale`de başarıdan başarıya koşuyor.

``Bandırma`dan futbolcu yetişmez!...`` diyenlere Emre ve Ahmet`in başarısını gösteriyor Bandırma Manşet spor servisi olarak bu yeteneklerin başarsını alkışlıyoruz. 

Bu arada Çanakkale U-18 takımının Galatasaray U-18 takımını 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada gollerin 2 Ahmet`ten birinin de Emre`den geldiğini; ayrıca Emre`nin Rize deplasmanında Çanakkale`nin beraberlik golünü son saniyede Rize filelerine bıraktığını bilelim.

Bandırmalı bu yetenekli gençleri Çanakkale Dardanel Akademi takımında geleceğe Mustafa Özbey ve Boluspor, Bursaspor`da futbol oynadığı yıllardan tanıdığımız ünlü sol ayak Bigalı Mustafa Akarcalı hazırlıyor.






Orjinal Habere Git
— HABER SONU —