Kocaman GS Sportif AŞ yönetiminde

Kocaman GS Sportif AŞ yönetiminde

Galatasaray Sportif A.Ş. yöneticisi Kocaman: “Galatasaray ile Bandırmaspor arasındaki ilişkiler daha da güçlenecek”

Galatasaray Kulübü Derneği Sportif A.Ş. Yönetim Kuruluna bağımsız üye olarak giren Bandırmalı iş insanı Osman Kocaman, çeşitli konularda düşüncelerini açıkladı.

Kocaman’ın açıklamalarını sunuyoruz.

“Galatasaray Sportif A.Ş., Borsa’ya açık bir şirket. Galatasaray Kulübü’nün başarıyla yaşamasını hedefleyen bu kuruluşun başkanlığını da halen kulübümüzün başkanı Dursun Özbek yapıyor. Bu şirketin yönetim kuruluna ben de atanarak geldim. Galatasaray’ın geleneklerine göre bu şirket için güvenilir kişiler atanarak görevlendiriliyor. Ben de bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çaba harcayacağım.”

GALATASARAY-BANDIRMASPOR İLİŞKİLERİ

“Galatasaray Kulübü’nün önemli bir bütçesi ve oyuncu kadrosu var. Birçok oyuncunun da izlenmesi ve kendilerini geliştirmeleri için başka takımlarda oynamaları gerekiyor. Bandırmaspor Kulübü de Onur Göçmez’in başkanlığı döneminde çok modern tesislere kavuştu. Bu hizmetleri için Onur Bey’i kutluyor ve teşekkür ediyoruz. Yani Galatasaray’dan, Bandırmaspor’a gelebilecek oyuncular için sosyal tesis sorunu yok. Ancak bu transferlerin gerçekleşmesi için her iki kulübün anlaşması gerekiyor. Bu arada her iki kulüp arasında yaşanabilecek bazı pürüzler olursa o zaman çözüm için elbette ki devreye girerim.”

“Bandırma’nın butik bir stada ihtiyacı var. Bu stadın, eski stadın bulunduğu Cinçukuru’nda olması konusundaki düşüncemin arkasındayım. Yani stat, şehirden kopmamalıdır. Cinçukuru’na 5 bin kişilik bir stat yapılabilir. Bu stadın altına ise iki katlı bir otopark olabilir. Böyle bir butik stadın tribünleri de sahaya yakın olacağından, gelen rakiplere karşı bir psikolojik baskı sağlanabilir. Bandırmaspor, yıllardan beri 600 Evler’deki statta oynuyor. Süper Lig’e yükselme mücadelesi verdiği dönemde bile seyirci sayısı en fazla 2-3 bin dolayında oldu. Çünkü stat oldukça uzak. Bu uzaklık da kent ile kulüp arasında olması gereken ruhu kopardı. Beşiktaş’ın maçlarını oynadığı eski ismi Dolmabahçe olan stat kentin göbeğinde. Birçok Avrupa kentinde de statlar, şehir ile iç içe. Keşke Galatasaray’ın stadı da Mecidiyeköy’de kalsaydı. Şimdi Seyrantepe’deki stada ulaşım zorlukları yaşanıyor.”

“Bandırmaspor’un hemen Süper Lig’e yükselmek istemesini doğru bulmuyorum. Çünkü Süper Lig’e yükselse bile Futbol Federasyonu, stadımızın yetersizliği ve ışıklandırmasının olmaması nedeniyle maçlarının Bandırma’da oynanmasına izin vermeyecek ve büyük olasılıkla Balıkesir’e alacak. Böylece de tüm maçlarını deplasmanda oynamak zorunda kalacak. Ligde kalması da çok zorlaşacak. Bu nedenle ben, takımımızın bir süre daha 1. Lig’de mücadele etmesi, Onursal Başkan Onur Göçmez’in deyimiyle bu ligin ABİSİ olması gerektiğine inanıyorum. İleride başta kent içinde yapılacak yeni bir stat olmak üzere tüm tesisler tamamlanırsa Süper Lig hedeflenebilir.”

Kocaman, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçında, deplasmanda İsviçre temsilcisi Young Boys’a 3-2 yenilmesiyle ilgili olarak da, “İnanıyorum ki İstanbul’daki rövanş maçında rakibimizi eleyerek, yeniden Şampiyonlar Ligi marşını çaldıracağız” dedi.  ÖNDER BALIKÇI



Muhammed demir
25.08.2024 23:17:46
SELAMUNALEYKUM EFENDIM .BEN MUHAMMED DEMIR BURSANIN YILDIRIM ILCESINDE IKAMET EDIYORUM EFENDIM. NASIL GORUNDUGUNU BILIYORUM EFENDIM BORC OLARAK ISTIYORUM EFENDIM YÜZ YÜZ ODERIM AMA SOZE OLAN BORCUMU ODERIM.EFENDIM. BURDADA IKAMET EDIYORUM EFENDIM EVLIYIM IKI TANE KIZIM VAR BIRI ILKOKULA GIDIYOR DIGERI DAHA KUCUK ARALIK AYINDA ISLERIN OLMAMASI SEBEBIYLE CALISTIGIM FABRIKADAN CIKARTILDIM EFENDIM İŞSIZIM EVIM KIRA EK BIR GELIRIM YOK EV SAHIBI 1 AY SURE VERDI EVDEN CIKMAM ICIN BIRIKMIS KIRALARIM YUZUNDEN KOTU GUNLER GERIDE KALDI DAHA KOTU GUNLER KAPIDA BEN EVIME COCUKLARIMA YETEMIYORUM BU BORCLAR BU SIKINTILAR YUZUNDEN YUVAM DAGILDI DAGILACAK BEN AILEMI COCUKLARIMI KAYBETMEK ISTEMIYORUM BU COK ZOR BIR DURUM KORKUYORUM EFENDIM COK KORKUYORUM YANLIS ISLER YAPICAM BASIMA İŞ ALICAM HAYATTA CARESIZLIK KADAR ZOR BIR SEY YOKTUR DERLER DOGRUYMUS EFENDIM ALLAH KIMSEYI CARESIZ BIRAKMASIN BIR KERE DUSMEYE GORSUN INSAN BITTIGI ANDIR DOGRUYMUS BITTIM TUKENDIM ARTIK CARESIZIM ZORDAYIM DARDAYIM EFENDIM NE HALIM KALDI NEDE VAKTIM BEN TAKDIRI ILAHIYE INANIRIM HAMD OLSUN KADERE INANIRIM VE BENDEN IYI KIMSE BILEMEZKI HIC KIMSE KADERINDEN KACAMAZ BENIM KACAMADIGIM GIBI BEN SIZLERI SAHSEN TANIMIYORUM SIZLERDE BENI AMA BUYUK BIR INSAN OLDUGUNUZU BILIYORUM BEN SIZLER GIBI BIR COK BUYUGUMUZE YAZDIM AMA DONUS OLMADI EFENDIM. BEN BILIYORUM KI EFENDIM BENIM GIBI BINLERCE INSAN VARDIR SIZLERE ULASAN YARDIMLARINIZ VARDIR RABBIM YARDIMLARINIZI KABUL ETSIN IKI CIHANDADA SİZLERDEN RAZI OLSUN INSALLAH BEN BUTUN DURUSTLUGUMLE CIKTIM HUZURUNUZA EFENDIM NE ISTERSENIZ YAPMAYA HAZIRIM RAZIYIM SIZIN VE INSANLIK ICIN KUCUK AMA BENIM ICIN COK BUYUK BIR PARA BU BEN BIR IS BULUP BASLAYANA KADAR BIRIKMIS KIRAMI BORCLARIMI EVIMIN COCUKLARIMIN IHTIYACINI KARSILAYABILMEK ICIN YUVAMI KURTARABILMEK ICIN SIZ BUYUKLERIMDEN ALLAH PEYGAMBER ASKINA BIR MIKTAR NAKDI YARDIM TALEP EDIYORUM EFENDIM MUBAREK ALLAH RIZASI ICIN YARDIM EDERMISINIZ EFENDIM ALLAH RIZASI ICIN BENI GERI CEVIRMEYIN CARESIZ TOY BIR BABA OLARAK SIZLERE YALVARIYORUM EFENDIM. EFENDIM BEN SIZLERDEN MALLARINIZI MULKERINIZI ISTEMEDIM EFENDIM SIZIN VE INSANLIK ICIN KUCUK OLAN AMA BENIM ICIN BUYUK OLAN SADECE 7 bin tl ye IHTIYACIM VAR EFENDIM YALAVARIYORUM AYAKLARINIZA KAPANIYORUM EFENDIM EV SAHIBI EVIMDEN CIKARTIYOR BIRIKEN KIRALARIM YUZUNDEN COK ZORDAYIM DARDAYIM CIKMAZDAYIM COK CARESIZIM YUVAM DAGILDI DAGILACAK IKI TANE KUCUK KIZIM VAR SIZLERINDE COCUKLARINIZ VAR EFENDIM RABBIM BAGISLASIN ONLARI SIZE SIZI ONLARA HANGI MAL HANGI MÜLK BIR YUVADAN BIR AILEDEN DEGERLI OLABILIRKI SIZIN KADERENIZ OYLE BENIM KADERIM BOYLE EFENDIM BEN BUTUN DURUSTLUGUMLE CIKTIM HUZURUNUZA CARESIZIM KORKUYORUM COK KORKUYORUM YANLIS ISLER YAPICAM BASIMA İŞ ALICAM INTIHARIN ESIGINE GELDIM SIZ SAYIN BUYUKLERIME YALVARIYORUM NE ISTERSENIZ YAPMAYA HAZIRIM RAZIYIM EFENDIM KURBANINIZ OLAYIM EFENDIM LUTFEN BITTIM TUKENDIM ARTIK YOLUM KALMADI ALLAH PEYGAMBER ASKINA YARDIMINIZA MERHAMETINIZE VICDANINIZA SIGINIYORUM EFENDIM… MUHAMMED DEMİR. TR IBAN 740001002536490947105003

Hakkı Turan
27.08.2024 08:32:57
Çalışanların hakkını yememek gerek önemli olan o mevki gerisi hikaye... bilen biliyor reklama gerek yok...

Anahtar Kelimeler: Kocaman Sportif yönetiminde
  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı