Konseyde devir teslim

Konseyde devir teslim

Bandırma Kent Konseyi’nde başkanlık ve Yürütme Kurulları devir-teslim töreni yapıldı.

Bandırma Kent Konseyi’nde başkanlık ve Yürütme Kurulları devir-teslim töreni yapıldı. 3 yıldan beri görevde bulunan Serdar Polat, başkanlığı Dr. Murat Ergöz’e teslim etti.

Devir-teslim töreninde Ergöz, Polat’a buket verdikten sonra şunları söyledi:

“3 yıldan beri görevde bulunan Serdar Polat ve Yürütme Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Artık yeni bir dönem başlıyor. Nefes nefese ve demokrasi şöleni şeklinde geçen bir genel kurul oldu. Herkes bu kente gönüllü olarak hizmet etmek için çaba harcıyor. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, dışlamadan kucaklayıp, sinerji oluşturarak güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Yeni bir sayfa açıyoruz. Hep birlikte başta Son Kurşun ve askeri çamlık konuları olmak üzere her konuda ortak akılla çalışmalar yürüteceğiz. Deprem, doğal afetler ve çevre sağlığı konularını çok önemsiyoruz. Bandırma Belediyesi ve Balıkesir Büyükşehir Belediyeleri ile yüksek düzeyde ve uyum içinde çalışacağız. Mahallelerimizin sorunlarını çok önemsiyoruz. Bunun için mahalle çalışma grupları oluşturacağız.”

SERDAR POLAT KONUŞUYOR

Görevi devreden Serdar Polat da, yeni başkan Dr. Murat Ergöz’e bir Atatürk plaketinin yanı sıra dönemlerinde basılmasına destek verdikleri 4 kitabı armağan etti. Yeni yönetime ihtiyaç duyulduğunda her çeşit desteği sağlamaya hazır olduklarını vurgulayan Polat, şöyle konuştu:

“Bandırma’ya yakışan bir genel kurul yaşadık. Bu genel kurul, demokrasi şöleni şeklinde geçti. Bandırma’daki demokrasi anlayışının ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi. Yeni başkan Murat Bey’in konseyimizde daha önce de başkanlığının bulunması büyük avantaj. Kendisine ve yeni Yürütme Kurulu’na başarılar diliyorum.”

Devir-teslim töreni, Dr. Murat Ergöz’ün başkanlığında, İpek Çetinkuş, Bahar Kızılkor, Bilgen Süngü, Arda Aydın, Cumali Söylemez ve Ekim Devrim Yıldıran’ın gazetecilere görüntü vermesiyle sona erdi.     ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Konseyde devir teslim
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26 ° / 12.4 ° Güneşli