KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Bandırma Belediyesi Ekipleri Bandırma Küçük Sanayi Sitesindeki çalışmalarına başladı.





Bandırma
Belediyesi Ekipleri Bandırma Küçük Sanayi Sitesindeki çalışmalarına başladı.

İlk olarak geçtiğimiz ay içersinde Küçük Sanayi Sitesindeki yollarda düzenleme ve hafriyat çalışmalarını yerine getiren belediye ekipleri, hafta başında da bu bölgede asfalt ve bordür çalışmalarına başladı. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla Bandırma Küçük Sanayi Sitesi alt altyapı ve üst yapısıyla daha modern ve daha kaliteli bir görünüme kavuşmuş olacak.

Öte yandan belediye ekiplerinin yerine getirdiği çalışmaları incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Sedat Pekel, uzun yıllar belediyecilik hizmetlerinden faydalanamayan Bandırma Küçük Sanayi Sitesinin bu çalışmalarla birlikte hak ettiği hizmeti kendilerini sunduklarını söyledi.



Pekel, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:


Gördüğünüz gibi Sanayimizin ana girişinin bulunduğu caddelerimizden bir tanesi. Alt yapısı tamamlandıktan sonra bordür çalışmalarıyla birlikte asfalt çalışmalarımız başladı. Uzun yıllar belediyecilik hizmetlerinden Bandırma Küçük Sanayi Sitemiz ve buradaki esnafımız faydalanamadı. Umuyorum ki bundan sonra daha iyi koşullarda mesleklerini icra eder hale gelecekler. Genel anlamdaki sıkıntıların doğal olarak bizlere yansıması elbette ki kaçınılmaz. Bütün bunlara rağmen her ne kadar Sanayi Sitelerinin bu ve buna benzer yatırımlarını kendileri yapmaları gerekirken biz bu sıkıntıları bilen bir yönetim olarak insanları hiçbir şekilde ayırıma tabi tutmadan elimizdeki imkânlarımızı dengeli ve adaletli bir şekilde Bandırmalılarla paylaşmayı kendimize özel bir görev edindik. Değerli Bandırma Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda esnafımızla farkı zamanlarda yapmış olduğumuz görüşmelerde ve özellikle Hayri Özden Başkanımızın bu konularda çok sık bir şekilde görüşmelerimizi yapmamızla birlikte zamanı da geldiği için bu çalışmalarımızın startını verdik. İnşallah sanayimiz çok farklı bir şekilde hem güzelliği hem de işlevselliği anlamında çok mesafe alacak. Bu çalışmalarımız sanayi esnafımıza hayırlı olsun”









Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli