Lider, Sanayispor'u 90+4 te geçti.

Lider, Sanayispor

U-19 Gençlerde Bandırmaspor- Sanayi karşısında zorlandı 2-1

U-19 Gençler liginde, Lider Bandırmaspor 5-2 lik karşılaşmanın rövanşında 90 dakikası 1-1 biten maçı 90+4 te aştı. 2-1

Stat. Bandırma Sanayi Arena

Hakemler: Selçuk Çoban *** Üzeyir Kahraman *** Veli Taşer ***

U-19 Bandırmaspor: Görkem *** Turgay ***(Anıl Güçkan***) Tolunay*** İsmail Berkan *** Arda*** Furkan*** Anıl***(Emrah****) Ufuk*** Samimcan***(Alper***) Hüseyin Pala*** Hüseyin Alp***

Antrenör: Ö. Faruk Ahlatlı- Mustafa İzgi

U-19 Sanayispor: Doğukan **** Muhammet *** Sergen *** Burak *** Ertunç ***(İ. Berk***) Sefa *** Mustafa *** Süleyman *** Yasir*** İ. Emre *** Ömür ***(Kaan***)

Kırmızı Kart: Dk. 90+4 Burak Memiş (Sanayi)

Goller: Dk. 3 Anıl Bülbül, Dk. 90+4 Emrah Güneş (Bandırma) Dk.42 Yasir Keyif (Sanayi)

U-19 Lig’de 12. Hafta karşılaşmasında, Sanayispor ile karşılaşan lider Bandırmaspor 5-2 lik karşılaşmanın rövanşında beklemediği bir Sanayi buldu.

Bandırma’nın ilk gölü erken geldi. Henüs karşılaşmanın 3. Dakikasında orta alanda kontra bir topla çıkan Bandırmaspor’da defansın arkasına sızan Anıl Bülbül, nefis bir plase ile Doğukan’ı aşırttığı meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu 1-0.

Golün erken gelmesi Bandırmaspor’u rahatlattı ancak golün devamı gelmedi. 42. Dakikada Sanayi adına son derece nefis bir vuruşla Bandırmaspor ağlarını havalandıran Yasir Keyif, karşılaşmayı izleyenlerden alkış topladı.

İlk 45 dakikası 1-1 sona eren 33 puanlı lider Bandırma ile 18 puanlı 3. Sıra ekibi Sanayispor’un ikinci 45 dakikalık sürede aşamadı.

Karşılaşmanın hakemi Selçuk Çoban maçı ortalama 5 dakika fazla oynattı bu süre içinde Sanayi kalesi önünde direklerden dönün top, ikinci çevrimde oyuna sonrada giren Emrah Güneş’in şutu ile skoru belirleyen gol geldi.

90+4 te gelen gol sonrası orta hakem Çoban’a tepki koyan Burak Memiş kırmız kartla oyun dışı kaldı.