Livatya Park'ra sıra dışı düğün

Livatya Park

Livatya Park Garden, Yazılım Mühendisi İpek Yazıcıoğlu ile Metalürji ve Makine Mühendisi Görkem Özçakın'ın düğün cemiyeti dolayısı ile seçkin konuklara yaraşır sıra dışı bir Ambiyans yaşadı.

Livatya Park Garden, Yazılım Mühendisi İpek Yazıcıoğlu ile FPA Proje Mühendislik  sahibi, Metalürji ve Makine Mühendisi Görkem Özçakın'ın düğün cemiyeti dolayısı ile seçkin konuklara yaraşır sıra dışı bir Ambiyans yaşadı.

Her cemiyetin kendine özgü güzelliği vardır, Ancak bazen öylesine özen gösterilen etkinlikler, tüm muhteşemliği ile dillerde pelsek oluşturur. İşte İzmir'in saygın ailelerinden Özlen & İsmail Yazıcıoğlu'nun Zorlu Holding'de yazılım mühendisi güzel kızları İpek ile Bandırma'nın Eğitim camiasında önde gelen ailelerinden Ayşe & Tayfun Özçakın'ın Metalürji ve Makine Mühendisi Görkem Özçakın'ın yaşamlarını birleştirdikleri nikah ve düşün törenleri akşam Livatya Park'ta gerçekleşti.

Baloncuk organizasyon tarafından hiç bir ayrıntı göz ardı edilmeksizin hazırlanan  Livatya Park'taki Nikah  ve Düğün töreni geceye ayrı bir anlam kazandıran davetlilerin seçkinliği, bayanlarda zarafet, beylerde şıklık genç çift İpek & Görkem'in salona girmesi ile destansı vizyonun ilk perdesi açıldı.

Alkışlarla bahçeye kuğu gibi süzülen İpek & Görkem önce nikah masasına yürüdü, ardından nikâhın kıyılması, ilk dans ve anılara kazınacak muhteşem bir ambiyans, 

Her masanın kendine özgü atmosferi, İpek & Görkem'in tek tek konuklarla birlikte olması, Gecenin güzelliğine yansıyan konukların sahne katılımı.

Her ayrıntının farklı düşünüldüğü, özellikle 30 garsonun hizmet verdiği, ordövrden, ara sıcağa, ana sıcaktan dondurmalı pastaya ve gecenin finalinde servis edilen meyve tabağı sınırsız içeceğin hafızalara kazındığı anlar oldu.

Gecenin veda bölümünde ise her davetli için hazırlanmış minyatür seramik saksıda çiçek muhteşem organizasyonuna atılan imza oldu.



Anahtar Kelimeler: Livatya ' düğün
  • Pazartesi 26.1 ° / 13.5 ° Güneşli
  • Salı 27.7 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.8 ° / 13.1 ° false