Tarih: 16.01.2012 10:31

Lofçalıoğlu`ndan Demokrat partiye ziyaret.

Facebook Twitter Linked-in



_____________________Hasan AKAR- HAVRAN


Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu Demokrat Parti İlçe Başkanı Mehmet Karaboğa`yı iş yerinde ziyaret edip görüş alış verişinde bulundu.
Havran Demokrat Parti İlçe Başkanı Mehmet Karaboğa ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ``Başkanımız imkanlar doğrultusunda ilçemize hizmet etmeye çalışıyor kendisini başarılı buluyorum.`` dedi. Mehmet Karaboğa`` İlçemizin geçim kaynağı tarıma dayalı bu anlamda özellikle meyveciler ile ilgili bir Kooperatif kurulursa üretici için daha kazançlı olur`` dedi.
LOFÇALIOĞLU BEN TÜM HAVRAN`LILARIN BAŞKANIYIM
Havran Başkan Hasan Lofçalıoğlu ``Ben tüm Havran`lıların Başkanıyım seçimlerden sonra Parti rozetimi basının önünde çıkardım ve sözümün arkasındayım. İlçemizin gelişmesi ve kalkınması için kimin projesi var ise ayağına koşa koşa her zaman giderim. Mehmet Başkanımızı eskiden biri tanırım ilkeli bir şahsiyeti vardır. önerdiği Proje için ayrıca teşekkür ederim. Bu konuda bir çalışmamız var. İlçemizde yetişen ürünleri Kooperatif çatısı altında satışı konusunda Belediye Meclis Üyemiz Mehmet  Eyi, Güzel bir çalışma içinde bittiğinde  bilgiler vereceğiz.`` dedi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —