Lokantacılar Federasyonu ağırladı

Lokantacılar Federasyonu ağırladı

Federasyon başkanı E.Aykut Yenice bölgede incelemelerde bulundu.




Türkiye Lokantacılar ve Gıda üreticileri federasyonu genel başkanı E.Aykut Yenice Federasyon`a bağlı  Balıkesir ve Çanakkale esnaf odalarını ziyaret etti.

Yenice yaşanan ekonomik krizlerin esnaf üzerindeki etkileri, Gereksiz kalan ve işlevini yitiren bazı uygulamaların yürürlükten kaldırılması, mali yükümlülüklerin belli düzeylere çekilmesi noktasında geliştirdikleri bir dizi siyasi ve idari stratejilerin odalarına bağlı esnaflar lehine sonuçlandırıldığını söyledi.

Yenice Esnaf ve sanatkara başkış açısının oda veya federasyonların mali bütçelerine göre hareket edilmesinin doğru olmadığını belirterek, zengin oda olmanın birey anlamında büyük olduğu anlamına gelmediğini söyledi.

Oda ve fedarasyonların büyüklükleri sayısal üye kaydı ile eşdeğer tutulması gerektiğinin altını çizen Yenice bu anlamda bağımsız demokratik kitle örgütleri içersinde Türkiye Lokantacılar ve gıda üreticileri federasyınunun önemli potansiyeli olduğunu söyledi.

Bu vesile ile yaptıkları ziyaretlerde odalarının vizyon ve misyonunu arttırıcı bir dizi çalışmalar içersinde bulunduklarını söyleyen Yenice, oda yönetimlerinde görev alan arkadaşlarının büyük bir özveri içersinde olduğunu söyledi.