Maçın ardından

Maçın ardından

MUSTAFA GÜRSEL(Bandırmaspor Teknik Direktörü): “DENGELİ BİR MAÇTI”

“İki takım da maça play-off sınırında çıktı. İlk yarısı dengeli bir maçtı. İkinci yarıda daha ofansif oynayarak, birkaç önemli gol pozisyonunu kullanamadık. Bu arada Amaral’ın ayağından çok önemli bir gol fırsatını kullanamadık. Anlaşılıyor ki, play-off mücadelesi lig sonuna kadar sürecek. Bu maçtaki mücadeleleri için oyuncularıma ve bize destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Şimdi deplasmanda oynayacağımız Boluspor maçına hazırlanacağız.”

HİKMET KARAMAN(Iğdır FK Teknik Direktörü):

“PLAY-OFF’A KATILMAK İSTİYORUZ”

“Bu benim ilk maçımdı. Bu nedenle bu maça takımımla sadece 4 günlük bir antrenmanla çıktık. Ligde play-off’ta kritik bir sıralama var. 5-6 takım play-off’a talip. Sonuçtan bağımsız, oyuncularımın maçtaki isteklerinden memnunum. Play-off’a katılmak istiyoruz.”

Karaman, gazetecilerin sorularını da yanıtlarken, “Türk hakemlerine güvenmek zorundayız. Bu maçı da genç bir hakem kardeşimiz, başarıyla yönetti” dedi.    ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Maçın ardından
  • Salı 12.7 ° / 1.2 ° false
  • Çarşamba 13.8 ° / 3.6 ° false
  • Perşembe 7.2 ° / 6 ° Orta kuvvetli yağmurlu