Maçın ardından

Maçın ardından

MUSTAFA GÜRSEL (Bandırmaspor Teknik Sorumlusu): “Sıcak hava oyunumuzu olumsuz etkiledi” HAKAN KUTLU(Erzurumspor FK Teknik Sorumlusu): “Hakemler bazı takımlara art niyetli”

“İki yıllık bir aradan sonra yeniden Bandırmaspor’da görev almaktan çok mutluyum. Sezonun ilk maçları çok önemlidir.  Maçı 3 puanla kapattığımız için çok mutluyum. Bu sıcak havada, saat 17.00’de oynamak kolay değil. Çünkü biz, pas yapan bir takımız. Bu sıcakta pas yapmak gerçekten çok zordu. Ancak yapılacak bir şey yok. Ağustos ayı maçlarımız böyle geçecek gibi gözüküyor. Mücadeleleri için oyuncularımı yürekten kutluyorum. Ağırlıklı olarak gençlerden kurulu bir kadromuz var. Hedefimiz hem oyunumuzu geliştirmek hem de başarılı sonuçlar almaktır. Bu galibiyet tüm Bandırmaspor camiasına hayırlı uğurlu olsun.”

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Gürsel, 2-1 yenik duruma düştükleri penaltı golüyle ilgili olarak da şunları söyledi:

“Ben pozisyonu göremedim. Penaltı kararı VAR’ın uyarısıyla verildi. Ancak hakem, VAR’da pozisyonu çok uzun süre izledikten sonra penaltı düdüğü çaldı. VAR’ın, hakeme hangi görüntüyü gösterdiğini bilmiyorum ama bu kadar uzun süren bir izleme sonucu bu karar çıkıyorsa demek ki pozisyon, net bir penaltı olarak gözükmüyor.”

“Her iki takım oyuncularını da kutluyorum. Bu maçın kazananının olmadığını düşünüyorum. Her iki takımın da birbirine bir üstünlüğü yoktu. Kaldı ki bu sıcakta, saat 17.00 gibi saatte maç oynanmaz. Futbol Federasyonu, bu durumu dikkate almalı. Maça gelince. Bandırmaspor, çok sayıda transfer yaparak kadrosunu güçlendirdi. Maçta öne geçtikten kısa bir süre sonra gol yedik. Üstünlüğümüzü biraz sürdürebilseydik, durum farklı olabilirdi. Bu arada önemli gördüğüm bir noktanın altını çizmek isterim. Bazı hakemler, bazı takımlara karşı art niyetli. Daha önceki maçlarda yaşanan bazı olaylar nedeniyle bazı takımlara kompleksli ve takıntılı davranıyorlar. Bu takımların lehine düdük çalmak istemiyorlar. Nitekim bu maçta kazandığımız net penaltıyı bile hakem, VAR’da uzun süre inceledikten sonra vermek zorunda kaldı.”   ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Maçın ardından
  • Pazar 32.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 16.3 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 20.2 ° / 12.6 ° false