Marmara'da Beton icraatı!...

Marmara

TEMA'nın kurucusu, Toprak dede hayrettin Karacan sağ olsaydı; "İyi eğitim almış, Kültürlü, üstüne üstlük doğa ve hayvan sevisini ön koşul kabul eden Atatürk'ün kurduğu CHP gibi bir partinin mensubuna hiç yakışmadı!..."derdi...

Marmara adasından yıllar sonra gerçekleşen siyasi dönüşüm ile göreve seçilen CHP'li Belediye Başkanı Aydın Dinçer'in önceki dönemden kalan çarşı içindeki 2 yeşil düzenlemeden birisini sökerek beton zemine dönüştürmesi tepkilere neden oldu.

Konuya ilişkin olarak gazetemize ulaşan bilgilendirme mesajında;

"Marmara İlçesinde yeni seçilen CHP li Belediye Başkanı Aydın Dinçer göreve gelir gelmez ilk olarak yaptığı icraat, ilçede merkezindeki yeşil alanı üzerinde çok güzel çiçek ve fidanlar olan, komple yeşil çimli ve tam otomatik fıskiyeli düzenlemeyi yıkıp üzerine beton dökmek oldu.

Vatandaşın su parasıyla, çöp ve emlak vergisiyle yapılan bu yeşil alanı yıkıp betona dönüştürüldü. Herhangi bir mantıklı açıklaması da yok, tamamen keyfiyet, tamamen partizanlık yada tamamen kindarlık.. Üstelik hazineye ait bir alanda yapılan bu kıyım affedilemez.. Marmara'da zaten sadece 2 tane yeşil alan vardı, onunda birisi hiç uğruna heba oldu, gitti ." denildi.

Bizde Bandırma Manşet ailesi olarak TEMA'nın kurucusu, Toprak dede Hayrettin Karacan sağ olsaydı; "İyi eğitim almış, Kültürlü, üstüne üstlük doğa ve hayvan sevisini ön koşul kabul eden Atatürk'ün kurduğu CHP gibi bir partinin seçilmiş bir mensubu olarak size hiç yakışmadı!..."derdi...

Toprak yaşayan her canlığının son mekanıdır… Ona karşı saygılı olmak gerek….



savaş Dinçer
14.06.2024 18:03:18
derhal CHP den istifa etsin,yazıklar olsun.

Anahtar Kelimeler: Marmara' Beton icraatı!...
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli
  • Perşembe 34.6 ° / 15.1 ° Güneşli