Marmara'da kavga sokağa taştı

Marmara

Marmara'da Meclis üyesi ile Lokanta işletmecisinin kavgası, ada'da huzuru kaçırdı. Olay anında Saraylar'da olan Başkan durumun ciddiyeti karşısında ilçeye lütfetti.

Marmara'da Meclis üyesi ile Lokanta işletmecisinin kavgası, ada'da huzuru kaçırdı. Olay anında Saraylar'da olan Başkan durumun ciddiyeti karşısında ilçeye lütfetti.

31 Mart'ta yapılan mahalli seçin ile Marmara'da iş başına gelen CHP Belediyesi vatandaşın beklentileri ve seçimde verilen vaatleri çözme yerine “İntikam” provası yapıyor. Genelde Saraylarda bulunan Başkan Aydın Dinçer, yetki ve sorumluluğu meclis üyelerine verince ortalık sadrazam doldu.

Marmara belediyesi adasının en müstesna işletmelerinden Erhan Restaurant'a uygulanan Mobing ayyuka çıktı. 

Erhan Restorant işletmecisi Erhan Gürse ile Meclis üyesi Mehmet Kuzu'nun arasında geçen kavgaya tarafların yakınları da karışınca ortalık boks arenasına döndü.

Olaydan sonra hastaneye kaldırılan taraflardan Erhan Gürses sevk alırken, ada polisi davacı olan tarafların ve kavgaya dolaylı olarak karışanların ifadelerini alarak, çıkan olayları adliyeye taşıyacak soruşturma başlatıldı.



7 göbek adalı
28.06.2024 10:41:49
Haber diye yazdıklarınızı üzülerek okudum. Bi kere olay kavga değil saldırı, çok sevdiğimiz hizmetinden memnun olduğumuz bir esnafın (ki siyasete alet olması esnaflığına yakışmadı) masa sandalye derdine uzun zamandır sinirleri gerildi. Meclis üyesi arkadaş başka bir mekanda iken yanına gelen abimiz o sinir bozukluğu ile sitem ederken biraz dozunu aştı, ister istemez müdahale eden meclis üyesi vurmadan abi çok küfür ediyorsun git diye itince esnaf düşüyor ve sonrasında işler karışıyor. Bir adalı olarak sizden ricam biraz olsun doğru haber yapmanız.