Marmara'da korkunç cinayet

Marmara

Marmara Adalar Tarım İlçe Müdür vekili Murat Yakupoğlu Makamında başından vurularak öldürüldü.

Marmara Adalar Tarım İlçe Müdür vekili Makamında beş el mermi sıkılarak öldürüldü. Marmara Adalar Tarım İlçe Müdürlüğün binasında saat 15,00 sularında işlenen cinayette İlçe Müdür vekili Murat Yakupoğlu'nu öldürmekten şüpheli Selçuk Aydoğan (42) her yerde aranıyor.

Marmara Adalar Tarım İlçe Müdürlüğünde yaşanan cinayet olayı sonrası başında kask olduğu halde bir motosiklet ile kaçtığı görülen şüpheli Selçuk Aydoğan (42) saat 16.oo da Marmara'dan hareket eden GESTAŞ Ro-Ro Erdek'te iskeleye yanaştığı 19.00 da Polis ve Jandarma ekipleri tarafından yolcular, araçlar ve Gestaş Ro-Ro didik didik arandı.

Marmara Adalar Tarım İlçe Müdür vekili Murat Yakupoğlu'nu öldürmekten sanık olarak aranan Selçuk Aydoğan Ada'da gemi inşa ve tamir onarım işi yapıyordu.

Marmara'da işlenen cinayetin adresi bir süre önce il tarım orman müdürü Erkan Alkan tarafından ziyaret edilmiş ve çalışmaları hakkında Müdür vekili Murat Yakupoğlu'ndan bilgi almıştı.

Marmara adası Hükümet Caddesi üzerindeki İlçe Tarım Müdürlüğü binasında meydana gelen olayda 5 el silah sesi duyulmasının ardından olay yerine sevk edilen polis ekipleri, İlçe Tarım Müdür Vekili Murat Yakupoğlu’nu makam odasında kanlar içinde bulması ardından olay yerine gelen  sağlık ekipleri, Yakupoğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi.  Aslen Erzurum'lu olan Murat Yakupoğlu’nun cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.