Meğer ağzının fermuarı yokmuş.

Meğer ağzının fermuarı yokmuş.

30 Mart Mahalli seçimlerinde sandık kurulu üyelerine küfreden AKP Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci'nin 3. Asliye Ceza mahkemesinde yargılanmasına devam edildi.

30 Mart Mahalli seçimlerinde AKP den Bandırma Belediye Başkan adayı olan Etimaden İşletme Müdürü Recep Şekerci, oylama günü seçim yerlerini gezdiği sırada Anadolu Ticaret lisesinde sandık kuruluna hakaret ettiği gerekçesi ile Bandırma 3. Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanmasına devam edildi.

Şekerci Mahkemeye beraberinde AKP ilçe Başkanı Eşref Kasapoğlu, yönetim kurulu üyesi Alp Bostancı, Eski İl genel meclisi üyelerinden Talip Yıldız ve  Sezai Alkan ile geldi.

30 Mart mahalli seçimlerinde parti gözlemcisi olarak sandık başlarını gezerken Anadolu Ticaret Meslek lisesinde bulunan 1273 numaralı sandık kurulu üyelerine hitaben CHP lilerin İ…e olduğunu biliyordum. MHP lilerin İ…e olduğunu bilmiyordum. İ…e MHP liler, İ…e CHP liler sandıklar açılınca cevabınızı alacaksınız” dediği gerekçesi ile sandık kurulu üyeleri Mücahit Şen ile Abdullah Meral tarafından hakkında şikâyetçi olunmuş ve Cumhuriyet savcılığı tarafından manevi şahsiyete hakaret gerekçesi ile hakkında açılan dava açılmıştı.

Recep Şekerci aleyhine açılan hakaret davasının bugün devam edilen duruşmasında tanıkların dinlenmesi için dava 16 Nisan'a ertelendi.



etiborcu
25.02.2015 00:51:03
fabrika içindede mühendis memur işçi ayrımı yapmadan agız piliği sürüyor.siyasetten değil doğuştan bununki

NEBAHAT OĞUZ
25.02.2015 10:43:05
onun gerçek yüzü budur bagfaştan herkes tanır onu benim kadar kimse tanıyamaz ayrı konu ankaranın kenarından gelmiş biri öztaylan sayesinde akp sayesinde bu mertebeye gelmiş bri zaman insanın yuzunu çıkarır burda oldugu gibi ceza alacağınuı sanmam akp hakimleri vermez ama rezillikten belki utanır çakma kabadayılıgı bırakır

onbuçuk
25.02.2015 10:45:18
güzel bir haber yakalamışsınız sizi tebrik ediyorum.üzüldüğüm nokta, olaya sezai alkan yüzünden etispor karıştırmanız. 1-etisporun ikinci başkanı raif çetin`dir. 2-sezai alkan etispor gel kaptanıdır. 3- sezai alkan bu dönem adalet partisi bandırma ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyesi olup bu sıfatla şekercinin yanındadır. dolayısıyla söz konusu haberde etisporun adının kullanılması habere gölge düşürmüştür.

  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı