Mehmet Doğan, “Bandırma sahipsiz şehir.”

Mehmet Doğan, “Bandırma sahipsiz şehir.”

Meclis üyesi olan Mehmet Doğan, altını çizerek Bandırma’nın hiçbir zaman böylesine sahipsiz kalmadığını vurguladı.

Cumhuriyet alanında gerçekleşen Gastronomi fuarı ve Tarihi Bandırma Orta önüne kurulan ON ON için öz eleştiride bulunarak uygulamaların Bandırma’nın sahipsiz kalmasından kaynaklandığını söyledi.

Aynı zamanda Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olan Mehmet Doğan, altını çizerek Bandırma’nın hiçbir zaman böylesine sahipsiz kalmadığını vurguladı.



Okan Gürler
14.10.2024 23:46:08
Ne güzel söylüyor esnafımız zor durumda diyor. 22 yıldır ülkeyi sanki başka parti yönetiyor...siz Akp nin eseri

demokrat
15.10.2024 12:54:54
Büyükşehir yasası ile Bandırma 'da her yere el konulurken;ilçenin tüm gelirlerine el konulurken Bandırma,ya ne kadar sahip çıktınız sevgili Mehmet kardeşim.Aslında ülke özgür olduğunda(Willhelm tell-Giyom tel hikayesini okursan,oradaki ikinci ok olayı çok manisdardır.)daha açık fikir beyan etmek üzere.Zulüm payidar olmaz.Kİm yanlış yaparsa anında eleştirdiğiniz gün,sizinle aynı frekansta buluşuruz.Sevgiyle kalın.

Zafer çakmak
15.10.2024 15:45:12
Tarihi bina arkası tuvalet olmuş önü cafe olması bir önceki belediyeye destek maiyetinde . Ön tarafta meşrubatını içecek arka tarafta tuvalet ihtiyacını karşılayacak iki hizmet birbirini tamamlayacak. Ahmet akın Yücel yılmaz ın hizmetinin eksik kalan kısmını tamamlamış . Esnaf etkilenmez buraya işletme gelmesinden. Aksine çarşı canlanır . Bence 2. On on cafe hizmeti de Celal atik caddesi yada kapalı pazar yerinin altına olmalı birde adliyeye yakın bir alanda değerlendirilebilir