Meyve sebze ve balıkçılar odası`ndan başkan PEKEL`e ziyaret

Meyve sebze ve balıkçılar odası`ndan başkan PEKEL`e ziyaret

       

Meyve Sebze Ve Balıkçılar Odası Başkanı Ayhan Gürel ve üyeleri Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel`i makamında ziyaret ettiler.

Meyve Sebze Ve Balıkçılar Odası Başkanı Ayhan Gürel, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel ile bir arada bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek açıklamasında şunları söyledi: "Meyve Sebze Ve Balıkçılar Odası olarak Belediye Başkanımızı makamında ziyarete geldik. Bandırma`nın sıkıntılarını, sorunlarını burada bir nebze olsun dostane bir şekilde konuşmak, paylaşmak amaçlı ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Esnaflarımızın sıkıntı ve problemlerini bu ziyaretimizde başkanımızla konuşacağız. Bizler her zaman başkanımıza sıkıntılarımızı sorunlarımızı anlattık. Kendileri de çözüm bulma noktasında gayret gösteriyor. Bizleri kabul ettiğinden dolayı tüm Meyve Sebze ve Balıkçılar Odası olarak başkanımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz" dedi.

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi:

"Siz değerli Oda Başkanlarımızla her zaman birlikte olacağımızı, ortak akıl oluşturacağımızı ve ortak paydada buluşacağımızı ifade etmek istiyorum. Özellikle değerli Oda Başkanlarımızın ağzından problemleri dinlemek ve problemlere ortak çözüm bulmak adına bugün burada bulunduğunuzu iyi biliyorum. Her zaman değerli esnaf arkadaşlarımızın ve değerli vatandaşlarımızın yanında olacağımızı ortaklaşa problemleri çözmek noktasında ekibimizle birlikte gerekli özeni göstereceğimizi ifade etmek istiyorum. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ederek, bütün esnaf arkadaşlarımıza bol kazançlar diliyorum." dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 33.4 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 32.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 16.3 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu