Tarih: 02.06.2014 10:58

MHP Kahvaltıda buluştu

Facebook Twitter Linked-in

MHP’li kadınlardan kahvaltı programı

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma Kadın Kolları Başkanlığından toplu kahvaltı programı. Kristal Cafe’nin Carrefoursa şubesinde yapılan programa MHP Balıkesir İl Başkanı Bayram Çılgın, Balıkesir Belediyesi eski Başkanı İsmail Ok,İlçe Başkanı Karani Erkul, Kadın Kolları Başkanı Zila Gürel,şehit aileleri ve çok sayıda partili katıldı. Kadın Kolları Başkanlığı programa katılan şehit annelerine değişik hediyeler verdi. 

Programda konuşan MHP Bandırma Kadın Kolları Başkanı Zila Gürel “ Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk çoğu Avrupa ülkesinden önce Türk kadınına seçme ve seçilme hakkını vermiştir. Biz kadınların ülkemiz yönetiminde yeteri kadar yer aldığımız söylenemez.Bu sıkıntıyı Bandırma teşkilatımızda kadın kolları olarak yoğun çalışmalarımızla birlikte kısmende olsa aşmaya çalıştık. Bizler güzel Bandırma’mızın her mahallesinde her caddesinde her sokağında var olmak istiyoruz. Bu konudaki çalışmalarımızda devam etmektedir. Buradan vatanını ve milletini seven çocuklarının geleceğini düşünen tüm kadınlarımızı partimize davet ediyorum”şeklinde konuştu.

-Ele ele verip tek başına iktidara geleceğiz

Balıkesir Belediye eski Başkanı İsmail Ok’ta konuşmasında “ 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde bizleri destekleyen herkese teşekkür ederim. 30 Mart yerel seçimleri değişik açılardan ele alınması gereken bir seçimdir. 2001 seçimlerinde MHP’nin oyu 106 bin,CHP’nin oyu 250 bin AKP’nin oyu ise 350 bine yakındı. Partiler bu oylarla 2014 yerel seçimlerine girdi. MHP’nin oyu 106 binden 246 bine çıkarken CHP’nin 250 bin olan oyu 170 bine,AKP’nin 350 bin olan oyu da 300 binin altına düşmüştür. Bu açıdan ele alındığında partimizin Balıkesir Büyükşehir seçimlerindeki oy artışı gözden kaçmamaktadır. Partimizin oylarının artmasında katkısı olan herkese çok teşekkür ederim. Şırnak Valisi Hasan İpek’in “Öcalan`ı takdirle karşılıyorum” dediği günümüzde tek başımıza iktidara gelene kadar el ele çalışmak zorundayız”dedi.

    




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —