Milletvekili Namık Havutça: "Balıkesir ili ve ülkede oylarımızı artırdık"
12 Haziran seçiminde, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Balıkesir Milletvekilliğine birinci sıradan seçilen Namık Havutça, "Balıkesir ili ve ülke düzeyinde oylarımızı artırdık" dedi.
Balıkesir ilinde oylarını 255 bine, Bandırma`da ise bir önceki genel seçimlere göre ise 27 binden, 49 bine yükselttiklerine dikkati çeken Havutça, şunları söyledi:
"Tabii ki, ülke genelinde oy oranımızı en azından yüzde 30-35`lerde düşünüyorduk. Yani beklentimiz çok daha fazlaydı. Bu nedenle bir önceki genel seçime göre 3,5 milyon artırıp, milletvekilliği sayısını yükselten tek parti olmasına karşın istediğimiz sonucu alamadık. Ancak, CHP`nin, demokrasi mücadelesinin süreceğinden kimsenin kuşkusu olmasın. Ankara`da, Bandırma ve Balıkesir ilinin sorunlarının çözümü için elimden gelen çabayı harcayacağım. Bu arada, Ankara`da kapım, tüm Bandırmalılara açık olacaktır."
- Perşembe 16.6 ° / 7.4 ° Güneşli
- Cuma 17.4 ° / 5.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 11.4 ° / 6.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu


