Minik Jimnastikçiler makamda

Minik Jimnastikçiler makamda

Gençlik Spor Kulübü minik öğrencileri kazandıkları kupaları ve madalyaları Belediye Başkanı Sedat Pekel'e getirdi.




...Bandırma Gençlik Spor Kulübü minik öğrencileri kazandıkları kupaları ve madalyaları Belediye Başkanı Sedat Pekel'e getirdi.

İlköğretim okulları arasında Balıkesir`de Cumhuriyet kupası adı altında yapılan yarışmada Bandırma Gençlik Minikler Jimnastik ekibi kazandıkları kupalar ve madalyalarla birlikte Belediye Başkanı Sedat Pekel'i ziyaret etti.


Balıkesir`deki Cumhuriyet Kupası jimnastik gösterisi dallarında minik jimnastikçiler, kendilerine destek sağlayan Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel`e teşekkür etti.

Minik jimnastikçilerin öğretmenleri Sinem Dal Atman‘nın yaptığı açıklamada Minik kızlarda 1.lik ve 2.lik Takım olarak 1.lik ve 3.lük; Küçük kızlarda 1.lik ve 2.lik ve takım olarak da 1.lik kupası; minik erkeklerde 4.lük kazandıklarını belirterek verdiği emeklerin boşa çıkmadığını ve sonuçlardan aldığı memnuniyeti dile getirdi.


Ziyaretinden oldukça memnun olduğunu dile getiren Başkan Pekel, bundan sonra da daha çok çalışarak başarılarını daha yukarı taşımaları konusunda öğrencilerden söz aldı. Bandırma Belediyesi olarak kentimizi başarıyla temsil eden sporculara her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı