Minik şeytanların kupa inadı.

Minik şeytanların kupa inadı.

U-15 Bandırmaspor, Marmara grubu liderliğinden sonra Balıkesir'de il Şampiyonu oldu.

U-15 lig’de önce Marmara Grubu liderliği yakalayan Bandırmaspor, ardından Balıkesir’de oynanan il şampiyonluğu Play Off karşılaşmalarındaki grubunda oynadığı 3 karşılaşmanın üçünü de kazanarak Şampiyonluğu kazanan ilk ekip oldu.

4 ve 5 takımdan oluşan iki ayrı grupta oynanan Balıkesir İl Şampiyonası Play Off karşılaşmalarında İvrindispor’u 7-1, Edremitspor’u 2-0 ve gruptan çekilen Hamdibey karşılaşmasını da 3-0 hükmen kazanan Bandırmaspor Balıkesir il şampiyonu oldu.

2. Şampiyon’un belirleneceği play off karşılaşmalarında diğer grupta şampiyon hafta sonu oynanacak son karşılaşmalarla belirlenecek.

U-15 lig Balıkesir İl Şampiyonları daha sonra Federasyon’un belirlediği her hangi bir ilde Türkiye Şampiyonası 1. Grup elemelerine katılacak.

3 aşamalı Türkiye Şampiyonasında iddialı ekipler arasında yer alan Bandırmaspor’un hedefinde yine en üst nokta var.

U-15 Bandırmaspor teknik patronu Mustafa İzgi, gelinen noktada elde edilen başarının planlı ve istikrarlı çalışmanın sonucu olduğunu belirterek “Türkiye Şampiyonluğu hayal değil, biz istek ve arzuluyuz. Minik şeytanlarımla yolun sonuna kadar varız…” dedi.

Mücadele ettikleri Marmara Grubundan sonra Balıkesir’de de namağlup Şampiyon olan U-15 Bandırmaspor, İl Şampiyonluğu Kupası ile döndüğü kentte Başkan Mehmet Kılkışlı tarafından karşılandı.

Minik şeytanları ödüllendiren Başkan, yaptığı teşekkür konuşmasında “ Çok değil 5 yıl sonra bu armanın başarılarına imza atan kramponlar sizler olacaksınız, sizinle gurur duyuyorum.” Dedi.

Bandırmaspor altyapı koordinatörü Teknik direktör Faruk Ahlatlı ise altyapıdaki bütünlüğün sadece bir grupta değil tüm gruplarda aynı istikrarla sürüdüğünü, hedeflerinin yakın gelecekte A takıma istenilen kramponları taşımak olduğunu söyledi.



Hikmet YILMAZ
30.01.2015 16:13:31
Alt Yapı Hocası olarak Mutafa Hocanın emekleri boş gitmemiştir.Çocuklara yaklaşımı,efendiliği,dürüstlüğü,çalışkanlığı ile başarıyı haketmiştir.Mustafa Hoca Bandıma için çok yaralı bir spor adamıdır.Kendisini ve takımını kutluyorum.Onu harcamak isteyenlerin önünde Bandırmaspor yönetim kurulu ve taraftarlar olarak dik durmalıyız...

5numara
30.01.2015 01:29:18
Hep beraber :)

ÜLKÜ IŞIN
31.01.2015 19:54:59
Bandırma lı olarak gençlerimizle gurur duyuyorum. sayın Mustafa hocamızı da emeklerinden dolayı tebrik ederim. Başta yeğenim Furkan Düzenli olmak üzere bütün takıma başarılar diliyorum.

  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı