Mirza: “Bandırmaspor’un şirketleşmesi gerekli”

Mirza: “Bandırmaspor’un şirketleşmesi gerekli”

Mirza, “Bandırmaspor başkanlığı ve yönetim kurulunda görev yapmak çok zordur. Bandırmaspor Kulübü’nde başkanlık yapanlar birer kahramandır”

Bandırma Gençlik, Spor ve Kültür Vakfı’nın olağan genel kurulunda konuşan Belediye Başkanı Dursun Mirza, “Bandırmaspor başkanlığı ve yönetim kurulunda görev yapmak çok zordur. Bandırmaspor Kulübü’nde başkanlık yapanlar birer kahramandır” dedi.

Bandırmaspor Kulübü’nün artık dernek statüsünde yönetilmesinin mümkün olamayacağına dikkati çeken Mirza, şunları söyledi:

“Bandırmaspor’un artık şirketleşmesi ve yatırımcı bulması gerekiyor. Daha önce Başkanlığını yaptığım dönemde şimdi Karagümrük’ün başkanı olan Süleyman Hurma, Bandırmaspor’u almak istemiş ve iki yıl içinde 1. Lig’e çıkarma garantisi vermişti. Kendisiyle anlaşmak üzereydik. Ancak sosyal medyada, aleyhimize yazılmadık şey kalmadı. ‘Bandırmaspor’u satanı biz de satarız’ bile denildi. Biz de bu girişimden vazgeçmek zorunda kaldık.”

Bandırma Gençlik, Spor ve Kültür Vakfı’nın kuruluş amacının Bandırmaspor ile birlikte ilçedeki tüm amatör spor kulüplerine destek verme olduğunu vurgulayan Mirza, “Ancak az önce okunan çalışma raporundan öğreniyoruz ki, son dönemde vakıf kasasından Bandırmaspor’a 1 milyon 50 bin lira verilirken, amatör spor kulüplerine ise sadece 75 bin lira pay ayrılmış” diye konuştu.

Mirza, konuşmasında, Bandırma’daki bir yerel sitede hakkında yapılan yayınların gerçek dışı olduğuna işaret etti.



  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı