Tarih: 19.10.2024 23:40

Mirza’dan muhtarlara kahvaltı

Facebook Twitter Linked-in

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, muhtarlara Tatlısu’daki Belediye Kampı’nda kahvaltı verdi. 

“Muhtarlar Günü” dolayısıyla verilen kahvaltıda ilk konuşmayı Başkan Mirza yaptı. Mirza, bu kampın düzenlenmesine ilk kez önceki belediye başkanlığı döneminde başlandığını, daha sonra başkan Tolga Tosun’un buraya 10 adet bungalov ve kafeterya kazandığını belirterek, “Bu kampımızın turizm ruhsatlarını da aldık. Önümüzdeki yaz sezonunda kamp için hiçbir sorunumuz kalmadı. Bu kampımızdan aynı zamanda isteyen tüm engelli vatandaşlarımız da yararlandı” dedi.

Başkan Mirza, “Muhtarlar Günü” dolayısıyla muhtarları kutlarken, “Muhtarlar, demokrasinin temel taşlarıdır. Muhtarlık, halkın yönetimlere katıldığı ilk adımdır. Son seçimde, Bandırma’mızda 10 kadın muhtarımız göreve geldi. Halen ilçe merkezinde 20, kırsal mahallelerimizde 35 olmak üzere toplam 55 muhtarımız var. Onlar bizim çalışma arkadaşlarımız. Hepimizin amacı bu kente hizmet” diye konuştu.

Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal da konuşmasında, muhtarların, demokrasinin ilk adımını oluşturduklarını vurgulayarak, “Muhtarlarla ve vatandaşlarla hep iç içeyiz. Onlarla birlikte hızlı ve etkin hizmet üretmek için çalışıyoruz. Tüm muhtarlarımızın günlerini kutluyorum” dedi.

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ise konuşmasında 7-24 görev başında olan muhtarların halen asgari ücret aldıklarını belirterek, bu maaşın artması gerektiğine işaret etti.

Ardından Belediye Başkanı Dursun Mirza, muhtarlara hediyelerini verdi. ÖNDER BALIKÇI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —