Tarih: 15.03.2013 22:57

Misakçalılar dayanışma gecesinde buluştu

Facebook Twitter Linked-in





2.Geleneksel Misakçalılar günü Oda restorant`ta düzenlenen
resepsiyon ile kutlandı.

Gecenin onur konukları arasında yer alan Milletvekili Namık Havutça ile Belediye Başkanı Sedat Pekel yaptıkları konuşmalarda fikir ayrılığı yaratmadıklarını vurgulayarak, her kim gelirse gelsin eşit davrandıklarını söylediler. 

Misakçalılar gecesinde ayrıca  Misakça`da muhtarlık yaptığı 5 yıl süre içinde köye sağladı hizmetler anısına eski Muhtar Çetin Yavuz`a plaket verildi. Gece daha sonra sanatçı Hicran`ın sahne alması ile sürdü.


Geceye Bursa`dan katılan Lozan Mübadilleri derneği başkanı Ali Korkut ve arkadaşları, Aksakal Belediye Başkanı Üstün Taşdemir, MHP ilçe Başkanı Karani Erkul, Sebzeciler odası başkanı Ayhan Güler, AKP il genel meclisi  üyeleri Ahmet Okbay, Ahmet Göçmez,Terziler odası Başkanı Niyazi Güler, Kasaplar Odası başkanı Göksel Karlahan, Bursa Lozan mübadilleri dermeği başkanı Ali Korkut ve arkadaş gurubu, gecenin seçkin konukları arasındaydı.

Ayni zamanda Gönen Ova sulama birliği yönetim kurulu üyesi olan Misakça Muhtarı Ali Bayman ise geceye katılmayan isimler arasında idi.







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —