MRM; “Yargısız infaz yapmayın!”

MRM; “Yargısız infaz yapmayın!”

MRM Proje Müteahhitlik Yapı Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Resul Rençper, basın toplantısı düzenledi.

Marmara Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren MRM Proje Müteahhitlik Yapı Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Resul Rençber, basın toplantısı düzenledi.

Toplantıya, Marmara Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 100 katılımcıdan biri olduğunu belirterek başlayan Rençber, çeşitli konular hakkında bilgi verdi.

Marmara OSB’nin 100 dolayındaki katılımcısından biri olduğuna dikkati çeken Rençber, şunları söyledi:

“Şirketimi 2012 yılında, eşimle birlikte kurduk. MRM, çocuklarımın isimlerinin baş harflerini taşıyor. Yani Marmara Organize Sanayi Bölgesi’nin ismini andırması tamamen bir benzerlik. Bu arada Marmara Organize Sanayi Bölgesi’nin yollarını ve alt yapısını da yapan bir müteahhitlik firmasıyız. Dört aktif şirketimizden üçü Bandırma, biri ise İstanbul’da. Bunun yanı sıra bölgede bir fabrika inşaatı çalışmalarımız sürüyor. Bu fabrikamızı, yılsonuna kadar bitirmeyi ve bölgede tamamlanan ilk fabrika olmayı planlıyoruz. Bu fabrikada savunma sanayiine ilişkin üretim yapmayı düşünüyoruz. Ama başka üretim portföyü arayışımız da sürüyor. Başka ürünlere de yönelebiliriz. Şirketimiz bünyesinde çalışanların tamamı Bandırma başta olmak üzere yöremizdeki kişilerden oluşuyor. Bunun dışında yazanlar ‘yargısız infaz’ yapıyorlar. Bize yargısız infaz yapmayın.”

Resul Rençber’in basın toplantısına “Panderma Mimarlık’ kurucu ortağı ve proje müellifi, yüksek mimar Kemal Çevik ve Fabrika Müdürü Mesrur Bakan da katıldı.       ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: ; “Yargısız infaz yapmayın!”
  • Perşembe 34.6 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Cuma 35.3 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 32.9 ° / 17.3 ° Güneşli