MÜSİAD`tan Bir Dizi Ziyaret

MÜSİAD`tan Bir Dizi Ziyaret

Bandırma MÜSİAD Baskanı İhsan Turgut ve Yönetim Kurulu üyeleri önceki gün basta Belediye Baskanı Sedat Pekel olmak üzere medya kuruluşları ve MÜSİAD üyelerini ziyaret etti.




Bandırma
MÜSİAD Baskanı İhsan Turgut ve Yönetim Kurulu üyeleri önceki gün basta Belediye Baskanı Sedat Pekel olmak üzere medya kuruluşları ve MÜSİAD üyelerini ziyaret etti.

Bandırma MÜSİAD Başkan ve Yönetim kurulu üyeleri önceki gün bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Öncelikle Belediye Baskanı Sedat Pekel`i makamında ziyaret eden MÜSİAD Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Çalışma Bakanı Faruk Çelik`e elden sundukları SGK yer temini hususundaki dosyadan bahsederek,belediye meclisinde de gerekli desteğin sağlanması konusunda Baskan Sedat Pekel`den söz aldılar.
Belediye Baskanı Sedat Pekel;Bandirma`nın menfaatine gerçekleşecek her yatırımın yanında yer alırız,alacağız.Parti ayrımı gözetmeksizin tüm vatandaslarımızla kucaklaşıyoruz.
Bu hususta da Belediye olarak üzerimize düşeni elbette yapacağız"dedi. Ardından MÜSİAD Başkanı İhsan Turgut yönetim kurulu ve üyeleri adına Başkan Pekel`e teşekkürlerini iletti.

Yonetim Kurulu ardından,Dernekte 10.yılını dolduran MÜSİAD üyesi Bilgiler Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü BİLGİ`yi teşekkür plaketini takdim etmek üzere işyerinde ziyaret etti.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli