Mutlu Aslan'dan yılsonu mesajı

Mutlu Aslan

Bandırma Milli Eğitim İlçe Müdürü Mutlu Aslan, Ali Öztaylan Anadolu lisesinde hazırlanan karne programında 2023-2024 yılına yönelik çalışmalarından dolayı öğrencileri kutladı ve yeni hedefleri için başarı dileğinde bulundu.

Sevgili öğrenciler, değerli meslektaşlarım, kıymetli veliler

2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılının son günündeyiz. Yıl boyunca hepiniz elinizden gelen gayreti gösterdiniz ve başarılı da oldunuz. Çalıştınız, çabaladınız, yoruldunuz ve iyi bir tatili hak ettiniz. Heyecanla beklediğimiz karne günü geldi. Yaz tatilinde eğlenin, dinlenin, sosyal medyada zaman harcamak yerine arkadaşlarınızla, akrabalarınızla, sevdiklerinizle sık sık bir araya gelerek sohbet edin, oyunlar oynayın, hoşça vakit geçirin. Bunları yaparken de merak etmeye, okumaya, öğrenmeye ara vermeyin. Yakın çevrenizden başlayarak doğa, kültür, tarih gezileri yapın. Yaz tatilini kendinizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendirin. Tatilde kendi öz eleştirinizi yapın. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında başarınızı bir adım daha ileriye taşımak için güçlü ve zayıf olduğunuz yönlerinizi keşfedin ve kendinize uygun hedefler koyun.

Okullarımızdan mezun olarak artık üniversite hayatına atılmak üzere YKS sınavına giren değerli öğrencilerimizin gönüllerinden geçen bölümlere yerleşmelerini, Ayrıca LGS sınavına giren öğrencilerimizin de gönüllerinden geçen okullara girebilmelerini temenni ediyorum. Allah yolunuzu açık etsin. 

Çok kıymetli mesai arkadaşlarım

 “Hiçbir başarı tesadüf değildir.” 

Başarılar dolu bir Eğitim Öğretim Yılını daha geride bıraktık. Emeği geçen başta yol arkadaşlarım çok değerli meslektaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Elde ettiğimiz başarılarda en büyük pay sizlerin olduğunu biliyoruz.

Bu yıl Ortaokullarımız ve Liselerimiz TÜBİTAK Bilimsel Araştırma Proje yarışmalarına geçen yıllara oranla daha fazla proje ile katılım sağlamış elde edilen başarılar ve Türkiye birinciliği hepimizi gururlandırmıştır.

İlimiz ve Ülkemiz genelinde ve Uluslararası işbirliği sağlanarak uygulanan TEKNOFEST, ETWİNNİNG, ERASMUS projelerinde de her daim yer almayı kurumsal kültür olarak benimseyen okullarımız her yıl bu alandaki başarılarına yenilerini ekleyerek eğitimde ülke hedeflerimize katkı sağlamaya devam etmektedir. Bu anlamda Projelerin yürütülmesinde özveriyle çalışan ve üstün gayret gösteren öğretmenlerimize ve okul idarecilerimize teşekkür ederim.

Bu gün herkes üzerine düşen görevi en güzel şekilde yerine getirmenin haklı gururunu yaşamaktadır. Elbette zorluklar olacak engellerle karşılaşacağız. Zorluklar ve engeller olmazsa Başarının anlaşılamaz. Zaferlerin büyüklüğü mücadelenin zorluğu ile anlaşılır.

Daha büyük başarılar kazanacağınız yeni bir Eğitim Öğretim Yılında buluşmak isteği ile hepinize iyi tatiller diliyorum.

                                                                                                  Mutlu ASLAN 

                                                                                  Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü



Anahtar Kelimeler: Mutlu Aslan' yılsonu mesajı
  • Cuma 35.3 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 32.9 ° / 17.3 ° Güneşli
  • Pazar 34.5 ° / 15.2 ° Güneşli