Narlı’da “KONDU WC” tepkisi

Narlı’da “KONDU WC” tepkisi

Narlı’da Büyükşehir tarafından hayata geçirilen bazı hizmetler takdir alırken, bazı hizmetler de büyük tepki aldı.

Kendine özgü doğal ortamı ile tatilcilerin cazibe merkezi haline gelen Narlı’da Büyükşehir tarafından hayata geçirilen bazı hizmetler takdir alırken, bazı hizmetler de toplu tepki aldı.

Kış nüfusu bin dolayınsa yaz nüfusu ise 20-25 bin dolayında olan Narlı’da özellikle iskele meydanında yapılan düzenleme ile çay bahçelerinin kaldırılması, tatil köyü’nün imajını zedeledi.

Meydan düzenlemesinin yapıldığı alana yansıyan güneş ve oluşan aşırı sıcak insanları meydandan uzaklaştırıyor. 

Kent meydana olarak bilinen iskele meydana yürüyüş yapan tatilciler Akşam oturup bir çay içecek mekânın olmamasından yakınırken, çevre esnafı ’da bu olumsuzluktan şikâyetçi oldu.

VATANDAŞLAR; “AKIN, AKIN ÇALIŞTIK, ÖDÜLÜ BUMU OLMALIYDI!..”

Tatil beldesi Narlı’da yaza hazırlanan çevre düzenlemeleri kapsamında iskele girişinin solunda bulunan gazinonun yerine Mobil WC ve Duş monte edilmesi ise Narlı’da bardağı taşıran son damla oldu.

Narlı’lılar Tatil beldesinin en müstesna yerine mobil tuvalet konulmasının “hangi akla ziyan’ın fikri” denilerek tepki konulurken Büyükşehir’in en kısa zamanda bu yanlıştan dönülmesi istendi.

ÇÖP KONTEYNIRLARI AĞZINA KADAR DOLU

Cumartesi günü başlayan bayram tatili dolayısı ile yoğun bir nüfus artışı olacağı gözlenen Narlı'da bazı çöplerin zamanında alınmadığı görüldü, Çevresindeki vatandaşlar şu anki nüfus yapısına göre alınmayan çöp konteynırlarının  Bayram tatilindeki durumları için endişe duyuyor.



Anahtar Kelimeler: Narlı’ “KONDU tepkisi
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli
  • Perşembe 34.6 ° / 15.1 ° Güneşli