Okullar arası pota heyecanı

Okullar arası pota heyecanı

Bandırma liseler arası Basketbol Turnuvası Şehit Mehmet Gönenç Lisesinde düzenlenen törenle başladı.




Bandırma liseler arası Basketbol Turnuvası Şehit Mehmet Gönenç Lisesinde düzenlenen törenle başladı.

Törende Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Belediye Başkanı Sedat Pekel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan, Sağlık Grup Başkanı Dr. Zafer Yılmaz ve ŞMG Lisesi Okul Müdürü Muzaffer Çiçek yer aldı. 

Milli Eğitim Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü arasında imzalanan Protokol gereği 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Müsabakaları, Bandırma ilçemizde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Milli Eğitim İlçe Müdürlüğünün ortak çalışmasıyla 16 Kasım 2012 Cuma günü saat 10:00'da Şehit Mehmet Gönenç Lisesi Spor Salonunda oynanan "ŞMG Lisesi - Recep Gençer Lis. Genç Erkekler Basketbol  müsabakası " ile başladı.


Yarışma talimatı uyarınca  2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporlarının açılış seremonisi Şehit Mehmet Gönenç Lisesi Spor Salonunda, 16 Kasım 2012 Cuma günü saat 09:30 da Bandırma kaymakamı Ali MANTI, Belediye Başkanı Sedat PEKEL , Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müd. V. İsmail GÜZSOY, Milli Eğitim İlçe Müd. Şakir Demirhan`ın katılımıyla yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan açılış töreninde günün anlam ve önemiyle ilgili bir konuşma gerçekleştiren Başkan Pekel, spor'un her yaştan insanın hayatında yer alması gerektiğini söyledi.

Pekel: Spor, her yaşta yapılması gereken bir bedensel disiplin aracıdır. Elbette genç yaşlarda spor yapılması ve bunu kişinin kendi yaşamında alışkanlık haline getirmesi daha sağlıklı bir nesil için önemli bir faktördür. Gençlik Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın protokolüyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından başlatılan bu çalışma ŞMG Lisesinde start alıyor. Bu turnuvada ilk olarak Bandırma, ardından Balıkesir Bölge genelinde sonrasında da Türki7ye genelinde başarıyla temsil edeceklerine inanıyorum. Bu açından bu organizasyonda yer alan ve hazırlanmasında emeği geçen herkesi kutluyor ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Düzenlenen törenin ardından ŞMG Lisei Okul Müdürü Muzaffer Çiçek, Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Belediye Başkanı Sedat Pekel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan'ı makamında ağırladı.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 35.3 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 32.9 ° / 17.3 ° Güneşli
  • Pazar 34.5 ° / 15.2 ° Güneşli