Op. Dr. Orhan AKKAYA'ya hüzünlü veda

Op. Dr. Orhan AKKAYA

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi emekli hekimlerinden vefat eden Op. Dr. Orhan Akkaya(62) gözyaşları içinde toprağa verildi.

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi emekli hekimlerinden vefat eden Op. Dr. Orhan Akkaya(62) gözyaşları içinde toprağa verildi.

Bandırma'nın sevilen hekimlerinden Op Dr. Orhan Akkaya vefatı öncesi vasiyet ettiği için cenazesi Bandırma'da defnedildi.

Akkaya için bugün ilk veda uzun yıllar görev yaptığı Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi baş hekimliği önünde yapıldı.

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekim vekili Dr. Hüseyin Evren Öztürkoğlu, yaptığı konuşmada Op. Dr. Orhan Akkaya'dan sitayiş ile bahsederek yeri doldurulmayacak hoşgörü ve kişiliğe sahip bir dostlarını kaybetmenin hüznü içinde olduklarını söyledi. Ardından konuşan Uzman Op. Dr. Abdülaziz Akkaya, Kardeşi Orhan Akkaya'nın ailenin en küçüğü ve en sevileni olduğunu ifade ederek, onun sayesinde Akkaya ailesinin Bandırma bakış açısının sevgi ve hoşgörü ile örtüştüğünü söyledi.

Hastane bahçesini dolduran kurum çalışanlarının büyük bir kalabalık oluşturması Akkaya'nın son vedasında eski mesai arkadaşlarının gözlerinin dolmasına neden oldu.  Hastane bahçesinde helallik alınması ardından Paşabayır'da bulunan konutu önüne getirilen Akkaya için burada da dua edildi, komşuları nezdinde helallik alındı.

Akkaya'nın cenazesinin getirildiği Haydarçavuş camiinde ise eski hekim arkadaşları, hastane çalışanları, kurucuları arasında yer aldığı Bandırma Galatasaraylı taraftarlar derneği çevresi, üyesi olduğu Bandırma Şehir kulübü çevresi, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Belediye Başkan yardımcıları Cemal Adıgüzel, Niyazi Yeloğlu'nun yanı sıra eşinin çevresi olan Erdek Karşıyaka sakinleri hazır bulundu.



Anahtar Kelimeler: . . Orhan AKKAYA' hüzünlü
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli
  • Perşembe 34.6 ° / 15.1 ° Güneşli