Ordu Caddesindeki durak "Otopark" gibi

Ordu Caddesindeki durak

Ordu Caddesinin çarşı merkezi girişinde bulunan son durak sadece tabeladan ibaret olunca otobüsler için durak değil, ama park edecek araçlar için otopark olmaya devam ediyor.

Büyükşehir Ulaşım Hizmetleri daire başkanlığı abonman ve taşıma ücretlerine uyguladığı özeni sağlıksız duraklar nedeni ile otobüs yolcularına tanımıyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bütçesinde önemli  kalem oluşturan toplu taşımada gerek otobüslerden, gerekse otobüs bekleyen vatandaşların sağlıksız duraklarda beklemelerinden kaynaklanan yakınmalar bitmek tükenmek bilmiyor.

Bandırma'nın ulaşımda en önemli arterlerinden Ordu caddesinin çıkış yönünde 16048 sokak ile kesiştiği köşece bulunan otobüs durağının bir benzerinin karşı yönde olmaması büyük sıkıntıya neden oluyor.

Ordu Caddesinin iniş yönündeki son durağı olan “Marka Gross ” market önündeki otobüs durağının sadece küçük bir tabeladan ibaret olması, otobüs bekleyen vatandaşlardan çok, parklanmalardan durağa giremeyen otobüslerin ana yol üzerinde yarattığı kargaşa cadde üzerinde trafik seyrini olumsuz etkiliyor.

Yaz aylarından sıcaktan, kış aylarında yağmur ve soğuktan korunması olmayan vatandaşların şikayeti ise oldukça fazla.



Okan Gürler
12.09.2024 21:14:25
Adam gibi büyük kapalı bir durak yapın. Sabah akşam bandirmanin en yoğun otobüs durağı.

Anahtar Kelimeler: Caddesindeki durak "Otopark"
  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı