OTOBÜS DURAĞI KALKTI ÖZEL ARAÇ PARKI OLDU

OTOBÜS DURAĞI KALKTI ÖZEL ARAÇ PARKI OLDU

Tekel durağının yeniden eski yerine getirilmesi isteniyor.. .

Geçen yıl Adnan Menderes Meydanı’nda yapılan trafik düzenlenmesi fiyaskoyla neticelenmişti; şimdi de Tekel durağının yeniden eski yerine getirilmesi isteniyor.. . 

Önceki Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan düzenlemede, önce meydandaki halk otobüslerinin indirme durağı iptal edildi; burada inecek olanların otobüsleri ilk hareket ettikleri durağa gidiyor, vatandalar orada iniyor ve yürüyerek ilk durak yerinden şehir merkezine doğru yürüyorlardı. 

Yeni düzenleme, vatandaşa eziyet getiren bu saçma uygulama fazla sürmemiş 1-2 ay sonra yeniden eski düzene dönülmüştü. Şimdi ise iptal edilen Tekel durağının yeniden ayni yerine getirilmesi isteniyor. 

Tekel durağı iptal edilmesinden sonra ayni yerin özel araçların park alanı gibi kullanıldığına işaret eden durak sakinleri; otobüse binmek için zaten buraya kadar yürüyoruz, buradan ilk durağa gitmek eziyete dönüyor. 

Hem burası her çeşit motorlu aracın park yeri olmuş hem de cep de iptal edildiği için yol daralmış” diyerek yeni belediye yönetiminden eski Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı düzenlemenin bozuk düzen olduğunu bunu için yeni yönetimin doğrusunu yapmasını beklediklerini söyledi. Erdem ÖZCAN



Anahtar Kelimeler: OTOBÜS DURAĞI KALKTI PARKI
  • Cuma 35.3 ° / 16.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 32.9 ° / 17.3 ° Güneşli
  • Pazar 34.5 ° / 15.2 ° Güneşli