Özgür Özel, açıkladı

Özgür Özel, açıkladı

CHP Genel Başkanı Özel: “Mal varlığını açıklamayan başkanın belediyesine girmeyeceğim”

CHP Genel Başkanı Özel:

“Mal varlığını açıklamayan başkanın belediyesine girmeyeceğim”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, “Partimiz belediye başkanları, belediye binasının kapısına mal varlıklarını asmak zorundadırlar. Buna uymayan belediyeye girmeyeceğim” dedi.

24 Mayıs 2024 Cuma akşamı TV 100’deki canlı yayına katılarak gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özel, partisinin belediye başkanlarının, belediye binasına mal varlıklarını asmak zorunda olduklarına dikkati çekti.

ERDEK, MANYAS, GÖNEN VE MARMARA AÇIKLAMADI

Güney Marmara Bölgesi’nde buna ilk uyan CHP’li başkan, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza oldu.

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Manyas Belediye Başkanı Ahmet Duru ve Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, şu ana kadar mal varlıklarını açıklamadılar.

Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer de mal varlığı konusunda bir açıklama yapmadı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, “Mal varlığını açıklamayan belediyeye girmeyeceğim” açıklamasının ardından bu belediye başkanlarının, mal varlıklarını açıklayıp açıklamayacakları merak ediliyor. ÖNDER BALIKÇI



demokrat
27.05.2024 11:56:15
Sn.gn.başkanının söyledikleri doğru olabilir.Ancak seçimden sonra yaptığı yalpalamalar bence Chp seçmenini üzdü.Seçimden 1.parti çıkan(47 yıl sonra)bir partinin lideri"yumuşama"adına görüşme talebinde bulunuyor.Peki seçmen şu soruyu sormaz mı"Sn.Gn.Bşk.bu gerilimi ve kutuplaştırmayı siz mi yaptınız?"Sizin kullandığınız dil seviyeli ve saygılı...Mesela size her grup toplantısında hakaret eden"ufaklık"yancıyı,hatta"minik yağcıyı"niye ziyaret ediyorsunuz.Örneğin ak it muhabiri size nikah davetiyesini rahatlıkla ulaştırıyor.Ama aynı kişilik Atatürk'e ve CHP 'ye ağız dolu hakaretlerde beis görmüyor.Size gelen herkes düğün davetiyesi bırakırsa,bu işin altından kalkamazsınız.Atatürk'ün koltuğu ağırdır ve ciddiyet ister.Şunu unutmayın ne 2019,ne 2024 yerel seçimlerini Chp muhalefeti ve sizler değil,kendiliğinden oluşan BÜYÜK HALK MUHALEFETİ-İTTİFAKI kazandı.Bari Sayın Yavaş ve Sayın İmamoğlu'na gölge etmeyin.Türk demokrasisi ve insanımızın geleceği için,bir demokrat olarak yolunuz açık olsun.İnşallah zigzaglar yapmadan....

Anahtar Kelimeler: Özgür açıkladı
  • Pazartesi 33.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 34.3 ° / 16 ° Güneşli