Tarih: 10.03.2013 00:28

Öztaylan Edincik`te konuştu.

Facebook Twitter Linked-in




AKP milletvekili M.Cemal Öztaylan bu akşam saatlerinde partilileri ile birlikte ziyarette bulunduğu Edincik Belde teşkilatında, Bende yöneticilerinin sitemlerine cevap verdi.

Öncelikle Edincik`in ilçe olmayı beklerken mahalleye dönüştürülmesinden kaynaklanan olumsuzluk dile getirilirken Milletvekili Öztaylan ``Ölünce babamın şefaatine nail olmayayım, Edincik`in ilçe olması için en çok çabayı ben sarf ettim.`` dedi.


Öztaylan uzun konuşmasında özetle Edincik`in mahalle olmasında Büyükşehir imkanları yanında fazla bir kaybının bulunmuyacağını vurguluyarak ``Bandırma Gönen arası yeni işletmelerle geleceğin Gebzesi oluyor, malınızın mülkünüzün kıymetini bilin, Bölgenin geleceğini Büyük Şehir planlayacak, genel bütçeden alınacak katkı payı ile bölgenin rafahı artacak, Edincik Bandırma`nın Çankaya`sı olacak.`` dedi.

Öztaylan yürürlükte olan mevcut yasa ile belde ve kırsala hizmet götürmek mümkün olmadığını, yeni düzenleme ve Büyükşehir planlaması ile beldelerinde, köylerinde büyük hizmet alacağını yineledi.

Milletvekili olarak geçmişten bugüne sağdaki tüm partilerde, değişik kademelerde görev yaptığını hakkın rahmetine erdiğinde de yakınları gibi kendinin Edincik`e gömülmesi vasiyetinde bulunarak ``Hizmetlerimi takdir ederseniz geçerken dua edersiniz, Takdir etmezseniz ne yaparsınız bilmem.`` dedi.

Milletvekili M.Cemal Öztaylan`ın tam metin konuşmasını video`dan izleyebilirsiniz.












Orjinal Habere Git
— HABER SONU —