Öztaylan, gündeme seslendi

Öztaylan, gündeme seslendi

Milletvekili M. Cemal Öztaylan, Parti divanında 30 mart seçimlerine dikkat çekti.

AKP Milletvekili M. Cemal Öztaylan bugün yapılacak Temayül yoklaması öncesinde bir araya gelen ilçe divanına seslenerek 30 mart mahalli seçimlerini kazanmayı hedef gösterdi.

Öztaylan konuşmasında iddia edildiği gibi İktidar`ın kendinden olmayan Belediyelere kaynak göndermediği söylentisinin yalan olduğunu, Belediye`nin kendi dönemi yanında bir buçuk kat daha fazla kaynak aldığını söyledi.

Öztaylan Büyükşehir olmakla birlikte Bandırma Belediyesinin bütçesinin  iki kat`a ulaşacağını, kendilerinin yerel seçimleri kazanması halinde gündemlerindeki ilk konunun köy yolları, köy konakları, köy içme suları, mezarlık ve Camilerinin yenileneceğini söyledi.

Öztaylan çevreci söylevlere de inanılmaması gerektiğinin altını çizere dönemim maliye bakanı Unakıtan`ın Dutliman`a yapmak istediği ithal kömürlü termik santrali kendisinin durdurduğunu, il özel idaresinden ayrılan kaynakla şimdi burasının ağaçlandırılacağını söyledi.

Öztaylan Ş.Çavuşköy`de yapılacak termik santral içinde, gerekeni yaptığını, Ş.Çavuşköyüne termik santral olmayacağını yeniledi.

Ancak Öztaylan bu söylevini yenilerken ``Hadi benim Sebepli, Çan kömürümü kullansalar neyse`` diyerek termik santrallere karşı çıkmasını ithal kömür ile sınırlamış oldu.

 Öztaylan`ın gündeme ilişkin geniş açıklaması video`da 



Ahmet çıtak
9.11.2013 08:44:12
Atma cemal din kardeşiz edincikte 15 yıldır verilmeyen okul yeri Edincik Belediyesinin sanayi alanı olarak getirdiği teklifler nasıl ve neden ret edildi açıkla bunu biz açıklayacağız seçimlerde

ahmet biçer
9.11.2013 18:59:16
sayın vekilim çok atmışsın. sen ve partin ne verdiniz bandırmaya. üstelik. il yapamadınız. önünü tıkamak için büyük şehir yaptınız. utanmadan hala konuşuyorsunuz. gidin artık. yeniler gelsin

UMUT KANAR
9.11.2013 18:56:54
ahmet çıtak beyefendi kimsin hangi partidensin bilmem.(BEN BANDIRMALIYIM.) kimin atıp atmadığını bu memleketimin insanı çok iyi biliyor. ve kaybolan 4,5 yıla bakıp ah çekiyor.(ne yaptık biz diye) bandırmam ve geleceği için bir çivi çakanı sırtımda taşırım ben. cemal abinin ne yaptıklarıda ortada. insanların kafasını basit oyunlarla kandırmaya çalışmayın. bandırmam uyandı. burada sayın sedat pekele teşekkür etmemiz lazım. bize kendisi ile sayın cemal abimizin arasındaki farkı görmemize yardımcı olduğu için.

Soner Fehmi
11.11.2013 09:32:21
Umut kardeşim memleketimizin çocuğunun başkanlığı sırasında çaktığı çivileri şöyle bir sıralada utansınlar.

ilker türkoglu
11.11.2013 10:17:23
bandırmaya recep şekerci yakışır. recep bey bandırmayı güzelleştirir.

Soner Fehmi
11.11.2013 16:07:33
Umut hadi ya.. sıralasana şu çakılan çivileri.Aradan zamzn geçtiği için ben unuttum galiba...

Ahmet çıtak
11.11.2013 20:50:24
UMUT KAYNAR ben Senin cemal abinin yapmadıklarını yani bir beldenin önünün nasıl kesildiğini yazdım sende ilçemizin büyükşehir yasası ile nasıl açılacağını yazsana erkeksen

bandımalı
14.11.2013 14:50:27
sayın vekil yine insanlara haydan dememek için zor tutuyor kendini bu insanlar artık uyandı kim ne yaptığını ayırt edebiliyor vence kimse boşa yormasın kendini bu millet kimin hizmet yaptığınıda yapmadığınıda çok iyi biliyor

demokrat
6.12.2013 10:08:43
"Susmak da bir erdemdir" derler.Boğaz dokuz boğumdur,sekiz düşün bir konuş derler.Söz gümüşse,sükut altındır derler.Çok laf yalansız,çok gemicik haramsız olmaz demişler.Sahi son atasözü uydu mu?Sayın vekilim,yeter artık be...Biraz sen de dinlen,biz de..Seni çok seviyoruz.Biliyorsun değil mi?

  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı