Tarih: 25.09.2024 01:13

Paşa lige bilendi.

Facebook Twitter Linked-in

2024-2025futbol sezonunda 1 Amatör Küme Marmara grubunda mücadele edecek olan Paşaçiftlikspor fikstürlerin çekilip müsabakalara kısa bir süre kala çalışmalarına hız verdi.

Teknik patron Serkant Gürün, Antrenörler Mahmut Çakıcı, Hüseyin Dişhan, kaleci antrenörü Semih Gökdağlı nezaretinde lige hazırlanan Paşaçiftlikspor yeni sezon için yeni takviyeler ile kadrosunu güçlendirdi.

Paşaçiftlikspor Başkanı Fahri Sabur, “2023-2024 sezonunda Süper amatör ligde verdiğimiz mücadele bizi ligde bırakmaya yetmedi. Paşaçiftlikspor sportif amaca yönelik eksikleri sezon içinde bazı sıkıntıları yaşasa da bu sezon geniş bir kadro ile başlayacağımız ligde böyle bir sorunumuz olmayacak. Paşaçiftlikspor taraftarları ve futbol severler takımımızı izlemeye geldiklerinde mücadeleci, hırslı ve estetik futbol izleyecekler.” Dedi.

Paşaçiftlikspor antrenörü Mahmut Çakıcı ise mevcut kadroya ek olarak 600 Evler’den Gürkan Apaydın, Bursa Yıldırımspor’dan Kaleci Emre Avcı, Edincikspor’dan Mert Göçmengelen, Bilal Çetin, Bursa Altınsaban’dan Özgür Arslan, Demirspor’dan Zübeyr Egehan, Ümraniyespor’dan Eyüp Şengül, Seferihisar’dan Cenk Antep, Çelikspor’dan Fırat Athan, Etispor’dan Emre Can, Misakçaspor’dan Meriç Kabadayı kadrolarına kattıklarını açıkladı.

Antrenör Mahmut Çakıcı 15gün sonra start alınacak ligde ilk karşılaşmalarını Sarıköy deplasmanında Sarıköyspor ile oynayacaklarını vurgulayarak “Biz rakibimizin kim olduğu ile ilgili değil, biz kimiz yorumu ile sahaya çıkarak oyunumuzu oynamanın çabası içinde olacağız, yarışmacı bir ekip olma yerine uzun soluklu, yüksek kondisyonlu bir ekip olma amacındayız.” dedi. 

Paşaçiftlikspor’un 2024-2025sezonu ana sponsoru “Yüzbaşılar Sarrafiye” sahibi Sami Yüzbaşı ise Paşaçiftlikspor’un başarılı olması için her türlü desteği sağlayacağını açıkladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —