Pekel`den Mahalle ziyareti

Pekel`den Mahalle ziyareti

Belediye Başkanı Sedat Pekel, inceleme ve ziyaret gezilerini yoğunlaştırdı.

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, 17 Eylül, İhsaniye ve Levent Mahallelerinde ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi. Pekel, Belediye çalışmaları, hizmet ve projeler hakkında mahalle sakinlerine bilgi vererek görüşlerini aldı.

Belediye Başkanı Sedat Pekel, gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde Belediye ekipleri tarafından yerine getirilen hizmet ve projeler hakkında vatandaşlarla görüş alış-verişinde bulundu ve son dönemde yapılan altyapı, üstyapı, ağaçlandırma ve park çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Pekel; “Bandırma Belediyesi olarak kentimizdeki her mahallemize eşit hizmet anlayışı içerisinde olduk. Bu kapsamda yerine getirdiğimiz çalışmalarımızla mahallelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ekiplerimiz yoğun çaba gösterdi.  Bu hizmetlerimizi mahallelerimizden bizlere gelen talepleri de dikkate alarak altyapı ve üstyapı çalışmalarından tutunda park-bahçe ve peyzaj çalışmalarına kadar birçok hizmeti gerçekleştirdik.  Son olarak yapımı bitme aşamasına gelen 18 adet çocuk parkı ve spor alanları ile ilgili projemiz buna en güzel örnek oluşturuyor. Bundan sonraki süreçte de Bandırma Belediyesi olarak, insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışımızla halkımızla el ele yolumuza devam edeceğiz” dedi. 

 

 

 

 



  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli