Pekel`e Domino`s ödülü

Pekel`e Domino`s  ödülü

Dominos Pizza Bandırma Şubesi, Domino`s Pizza tarafından dünyada sayılı olarak verilen Uluslararası "İyi niyet ve dostluk” ödülünü bu yıl Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel'e verdi.

Pekel’e “İyi Niyet ve Dostluk” Ödülü

Dominos Pizza Bandırma Şubesi, Domino`s Pizza tarafından dünyada sayılı olarak verilen Uluslararası "İyi niyet ve dostluk” ödülünü bu yıl Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel’e verdi.

Dominos Pizza Bandırma Şubesi Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel’i makamında ziyaret ederek, çalışmalarından dolayı “İyi Niyet ve Dostluk” ödülü verdi. Dominos Bandırma Franchise yetkilisi Yasin Kedaş dünyadaki gıda terörüne dikkat çekerek “Bandırma Domino’s Pizza olarak biz, Türkiye’de gıda terönünün önüne geçmek adına müşterilerimize %100 doğal ürünler sunarak ciddi bir savaş vermekteyiz. Aynı zamanda bölgemizdeki okullarımızda geleceğimiz olarak yetiştirdiğimiz çocuklarımızı, mağazamıza konuk ederek gıda ve hijyen eğitimi veriyor, hem de onlara kendi pizzalarını yapma olanağı sağlıyoruz.” Dedi.


Yasin Kedaş Domino`s Pizza tarafından dünyada sayılı olarak verilen Uluslararası "İyi niyet ve dostluk” ödülünü Belediye Başkanı Sedat Pekel’e takdim etti. Pekel ziyaretlerinden dolayı Dominos Pizza yetkililerine teşekkür ederek “Bu ödülü sadece belediye başkanı olarak değil Bandırma adına kabul ediyorum. Kalitede çıta arttı. İleride daha da artacak.” dedi. Ardından Pekel ve Dominos Pizza yetkilileri hatıra fotoğrafı çektirdiler.



  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli