Polis`ten Hırsızlara aman yok

Polis`ten Hırsızlara aman yok

Bandırma polisi hırsızlara fırsat vermiyor.





155 Polis İmdat telefonuna yapılan ihbar sonucu beyaz renkli Opel marka araç içerisindeki 2 erkek şahsın Paşakent Mahallesi civarında dolaştıkları ve şüpheli hareketlerde bulunduklarını öğrenen polis yapılan araştırma sonucu  Paşakent Mahallesinde 2 kişinin kimlik sorgulamasında,  H.T(22) ve  A.K'nin  üst aramalarında 1 adet tornavida ele geçirildi.

Şüpheli şahısların incelenmesi sonucu  H.T'nin (8) ayrı suçtan, Kendisini A.K olarak tanıtan şahsın resmi kayıtlarda M.K(22) olduğu ve (34) ayrı suç kaydının bulunduğu anlaşıldı.



Daha sonra şüpheli şahısların durumunu öğrenmek üzere Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen arkadaşları Ş.B(25)'in kullandığı beyaz renkli Opel marka araç içerisinde yapılan aramada 1 adet 7.65 mm çapında MKE yapımı dolu fişek ve kapı göbeği mekanizmasını çeviren aparat bulundu.



Şüpheliler; H.T, M.K. Ş.B'nin haklarında düzenlenen evrakları ile  birlikte çıkartıldıkları mahkemede  M.K isimli şüpheli şahıs tutuklanarak Kapalı cezaevine teslim edilirken H.T ve Ş.B tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 30.9 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 33.2 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 34.5 ° / 14.1 ° Güneşli